Kerti hifi, quadral módra

2015. június 16., kedd, 14:15

quadral audio hifi hangfal hangszóró kültéri hangfal kültéri hangszóró kültéri hifi quadral hangfal quadral hangszóró

A német quadral kínálatában kültéri, párának és hőingadozásnak ellenálló hangfalakat is találunk, melyeknek előnye a kis méret és a diszkrét megjelenés mellett, hogy nem is túl drágák.

quadral IPSO 6 kültéri hangfalquadral IPSO 6 kültéri hangszóróquadral IPSO kültéri hangfal asztali talppalquadral IPSO 6 kültéri hangfal fali konzollal

A quadral falra, vagy gyárilag mellékelt konzol segítségével polcra helyezhető hangsugárzói, jó szolgálatot tehetnek számos olyan környezetben, ahol kedvező ár/érték arány mellett fontos a jó hangzás megvalósítása. Három kivitel közül válogathatunk, melyek típus függvényében 13, 16 illetve 18 cm-es mélyközép sugárzóval és egy 2,5 cm-es magassugárzóval rendelkeznek.

quadral IPSO 6 kültéri hangszóró

A kisebb modellek (IPSO 4 ill. IPSO 5) 50 és 60 W folyamatos terhelhetőség mellett is tisztességes háttérzenei élményt nyújtanak akár egy nagyobb kert hangosítása során. A legnagyobb, IPSO 6 egy fokkal komolyabb igénybevételre (pl. házi partik, összejövetelek) is nyugodtan bevethető, köszönhetően 70 W terhelhetőségének, ez az érték rövid távon akár 140 W is lehet. Az itthoni forgalmazó elmondása szerint méretüket meghazudtoló hangzásra képesek a letisztult külsejű dobozkák.

quadral IPSO kültéri hangfal asztali talppal

A quadral IPSO 4, IPSO 5 és IPSO 6 kültéri hangfalak kipróbálhatóak és megvásárolhatóak a Stream Audio bemutatótermében.

www.streamaudio.hu

www.quadral.com

quadral IPSO 6 kültéri hangfal fali konzollal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.