Japán Jumbo Jet a televíziók piacán

2013. augusztus 15., csütörtök, 08:05

Sharp LCD TV LED TV 3D TV Sharp TV Sharp AQUOS LE747 AQUOS Net

A napokban került az európai boltok polcaira a Sharp legújabb, 177 cm-es képátlójú AQUOS LED 3D televíziója. Az LE747-es széria LED képernyői a Sharp által kifejlesztett legújabb képfeldolgozási technológiát alkalmazzák. Az új készülékek nem csak a képminőségük és tekintélyes méretük miatt számítanak nagy dobásnak: megfizethető árukat és energiahatékonyságukat is érdemes kiemelni.

Az LE747 televízió óriás képernyője igazi moziélményt nyújt, a 70 colos átlónak köszönhetően ugyanis a nézők szinte életnagyságú képet élvezhetnek. A Sharp új "Jumbója" bármilyen 2D-s vagy 3D-s film, vagy sportesemény megtekintését egyedülálló élménnyé varázsolja.

Az LE747-es modell képminősége ugyanolyan lenyűgöző, mint a mérete. Az X-GEN panel és a Full HD felbontás mesés színeket, kiváló kontrasztot és egyenletes, gyors mozgású jeleneteket garantál. A képeket ugyanakkor 100 Hz-es módban, egy speciális szűrő alkalmazásával jeleníti meg, így tovább javítja a felvételek minőségét.

Sharp AQUOS LC-70LE747 3D LED TV

A 3D-s Sharp AQUOS LED LC-70LE747 televízió kiegészítő funkcióinak, kétmagos processzorának és az új Home Screen kezdőképernyőnek köszönhetően egyben multimédiás szórakoztató központ is lehet. Az AQUOS NET+ platformon keresztül a nézők számos alkalmazáshoz férhetnek hozzá, többek között "video on demand" szolgáltatáshoz és egyéni média könyvtárakhoz. Az új Sharp televízió tulajdonosai a nyílt böngésző révén, korlátozások nélküli internetezést élvezhetnek. Az egyedi iOS és Android alapú alkalmazások segítségével a készülék okostelefonnal vagy tablettel is vezérelhető, valamint képes vezeték nélküli kapcsolaton keresztül fényképeket, zenéket és filmeket is lejátszani.

Az LE747 DVB-T/C/S/S2 HD tunerekkel rendelkezik. A felhasználók így kiegészítők nélkül érhetik el a digitális földfelszíni műsorszórást, emellett a beépített DVB-T2 tuner lehetővé teszi a számos európai országban már szabvánnyá vált jelek vételét is. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az LE747 tulajdonosait a műsorszórás aktuális változásai nem érintik.

Az LE747 rendelkezik médialejátszó funkcióval is, a felhasználók az USB meghajtón vagy az otthoni hálózat DLNA szerverén tárolt fotóikat, videóikat és zenéiket is könnyedén megtekinthetik, meghallgathatják. Rendkívül alacsony fogyasztásának köszönhetően a készülék megfelel az A+ energiahatékonysági osztály szigorú kritériumainak.

Ajánlott fogyasztói ár: 999 990 Ft.

www.sharp.hu

 

 

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.