IsoTek újdonságok a HIGH END 2018-on

2018. május 28., hétfő, 12:55

IsoTek audio hifi tápszűrő tápelosztó high end IsoTek tápszűrő IsoTek tápelosztó high end tápszűrő high end tápelosztó

Mint megannyi high end gyártó, a tápszűrőkre, tápkondicionálókra és kábelekre specializálódott brit cég, az IsoTek is hozott magával pár új terméket a müncheni kiállításra.

IsoTek EVO3 GeminiIsoTek EVO3 GeminiIsoTek EVO3 GeminiIsoTek EVO3 Syncro UniIsoTek EVO3 NovaIsoTek EVO3 NovaIsoTek EVO3 Nova

IsoTek EVO3 Gemini

Az új IsoTek EVO3 Gemini tápszűrő/tápelosztó ugyanarra a szűrési eljárásra épít, mint a nagyobb EVO3 Polaris. Eltávolítja a közös módusú és a differenciális módusú hálózati zajokat és megakadályozza a differenciális módusú keresztszennyezést. A rádiófrekvenciás zajokat 30 dB-lel csökkenti és rendelkezik az IsoTek szekvenciális védelmi rendszerével, ami 13500 amperes túlárammal szemben is védelmet nyújt. Az elosztóban a Polaris modellhez hasonlóan, többszálas, ezüstözött OFC réz vezetőket találunk PTFE szigeteléssel.

IsoTek EVO3 Gemini

Az egyes kimenetek 2300 W tartós terhelést bírnak el, a rendszer egésze pedig 3680 wattig méretezett. Ez a gyakorlatban bőségesen elegendő egy csöves sztereó erősítő és egy nagy tudású digitális lejátszó, illetve DAC számára épp úgy, mint egy lejátszónak és egy pár, akár aktív hangfalnak.

A termék várhatóan júliustól kerül szállításra,  fogyasztói ára megközelítőleg 300 euró.

IsoTek EVO3 Syncro Uni

IsoTek EVO3 Syncro Uni

A Syncro Uni a már 2014 óta kapható, EVO3 Syncro továbbfejlesztett változata. Funkcióját tekintve, egy előszűrő, ami csökkentheti a rácsatlakoztatott berendezések transzformátorzaját, csökkenti a készülékek tápszűrőjének zajterhelését és ezzel hozzásegít a jobb hangminőséghez is. Mivel a Syncro Uni egy elő-szűrő, bármilyen tápkábellel használható. Beköthető közvetlenül készülék, vagy tápkondicionáló berendezés elé is. Az új Syncro Uni olcsóbb lesz, mint a korábbi, kábelre szerelt változat, a tervezett 600 eurós árával. A típus várhatóan júliustól lesz kapható.

IsoTek EVO3 Nova

IsoTek EVO3 Nova

Az EVO3 Nova egy új, 35 cm szélességű, 12 csatornás tápkondicionáló.

A friss modell csatlakozásai között van 4 nagyáramú, a végerősítők és sokcsatornás integrált erősítők igényeihez illeszkedő kimenet, ami az IsoTek Direct-Coupled technológiát használja és akár 16 A áramot is képes kiszolgálni. Emellett 8 db közepes áramú, legfeljebb 10 A terhelhetőségű csatlakozó szolgálja a kisebb teljesítményfelvételű eszközöket. Tehát ide csatlakoztathatjuk a különböző lejátszókat, jelfeldolgozókat, előerősítőket. A kimenetek mindegyike külön-külön szűrővel rendelkezik, hogy a csatlakoztatott berendezések egymástól függetlenül, a lehető legjobb táplálást kapják.

IsoTek EVO3 Nova

Ez a modell egymagában képes kiszolgálni egy komplett házimozi rendszert. Persze ennek megfelelően az ára is jóval magasabb, mint a kisebb modelleké. A tervek szerint szeptembertől lesz a típus megvásárolható, nagyjából 7000 eurónak megfelelő áron.

www.audiocentrum.hu

www.isoteksystems.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.