Home Movie az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

2013. október 17., csütörtök, 17:25

Home Movie SVS SVSound mélyláda házuimozi hifi audio hangfal DALI DALI hangfal Runco projektor házimozi projektor Marantz Denon erősítő Atlantic Technology H-PAS hifi show házimozi show szórakoztató elektronikai kiállítás Audio Vision

A Home Movie helyiségében több olyan készülék is bemutatásra kerül, melyekért már külön-külön is érdemes minden hifi/házimozi érdeklődőnek eljönnie a kiállításra!

SVS mélyládák

Mióta az SVS mélyládák már Magyarországon is kaphatóak, alaposan felkeltették a házimozi rajongók kíváncsiságát. Korábban saját beszámolónkban is kitértünk rájuk, a mélyládákra, melyek szörnyen erőteljesek, ugyanakkor lenyűgöző gyorsasággal adják vissza a legmélyebb basszusokat is. A kiállításon nyitott és zárt kivitelűek egyaránt kipróbálhatóak lesznek, nem is beszélve a gigantikus, henger alakú modellekről. Ha valaki már régóta kíváncsi a hangjukra, itt a nagy lehetőség!

 Atlantic Technology H-PAS hangfal

Szintén kötelező hallgatnivalónak számítanak az Atlantic Technology H-PAS technológiával megépített, látszólag teljesen hagyományos hangfalai. A trükk, hogy viszonylag kisméretű hangszóróik ellenére megdöbbentően alacsony frekvenciákat képesek megszólaltatni - teszteléseink során mi magunk sem hittük el, hogy ilyen mélyhangokat egyáltalán képes kelteni egy hangsugárzó.

Marantz hifi erősítő

Az AT-1 álló és az AT-2 állványos hangfal mellett DALI MENTOR és IKON szériás modellek is kerülnek a Home Movie szobájába, a meghajtásukról Denon és Marantz készülékek fognak gondoskodni. Továbbá ebben a szobában lesz kipróbálható egy Sonos multiroom összeállítás is, mely kiváló megoldást jelent azok számára, akik kábelek nélkül szeretnének intelligens, többszobás hangrendszert építeni.

Sonos multiroom

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.