Hazánkban is kapható a a 90 colos Sharp AQUOS LC-90LE757

2013. június 26., szerda, 07:05

Sharp LCD TV LED TV 3D TV Sharp TV Sharp AQUOS AQUOS NET LE757

A több mint 1,2 méter magas és közel 2,3 méteres képátlóval rendelkező óriás valóra váltja mindazok álmát, akik igazi moziélményt szeretnének átélni otthonukban. A Sharp által tervezett és gyártott, legújabb generációs X-Gen 3D panellel felszerelt készülék nemcsak a legnagyobb méretekkel büszkélkedhet a világon, de képminőség tekintetében is kiváló.

Az AQUOS LC-90LE757 ugyanakkor könnyű, vékony a képernyője és kiválóan illeszkedik minden szobabelsőhöz. Az igazi moziélmény eléréséhez, illetve az optimális színminőség és részletgazdagság élvezetéhez azonban körülbelül 3,5 méteres távolságban ajánlott helyet foglalni a készüléktől.

A TV LED-es háttérvilágítással, X-Gen UV2A 3D panellel, Clear Picture processzorral és Active Motion 200 technológiával rendelkezik.

Az AQUOS NET alkalmazásnak köszönhetően a Sharp óriástelevíziójával az internethasználat is rendkívül egyszerű. A néző szörfözhet a világhálón, összekötheti a televíziót különböző mobil eszközökkel és hozzáférhet a VOD és a Skype szolgáltatásokhoz. A Sharp egy új alkalmazást is fejlesztett hozzá, az AQUOS Remote Lite-ot, mely iOS és Android rendszereken érhető el - az okostelefonból így pillanatok alatt, az összes szükséges funkcióval rendelkező távirányító varázsolható. A készülékben hármas beépített HD tuner (DVB-T/DVB-C/DVB-S2) és egy médialejátszó is található, amely képes fényképeket, videókat és zenéket lejátszani egy USB meghajtóról vagy közvetlenül az otthoni hálózatról.

Sharp LC-90LE757 3D LED TV

A tévé képernyője ugyan hatalmas méretű, stílusos designja, vékony kerete és alumínium borítása mégis könnyed hatást kölcsönöznek neki. Súlya mindössze 64 kg (állvány nélkül), és legvastagabb pontján is kevesebb, mint 12 centiméteres, így a falra is könnyen felszerelhető. A közvetlen LED háttérvilágítási technológia az energiahatékonyság terén is naggyá teszi a Sharp óriáskészülékét, a televízió A++ besorolással rendelkezik.

Az úgynevezett Wallpaper, azaz tapéta funkcióval állóképek jeleníthetők meg a képernyőn. Kikapcsolt állapotban így nem csupán egy fekete folt a falon, hanem kedvenc fényképeinkkel vagy akár műalkotások reprodukcióival is díszíthetjük nappalinkat. Ez azonban nem klasszikus "diavetítés" módot jelent, mivel Wallpaper módban a fényerő csak 30 cd/m2, ekkor a készülék csupán 30-40 wattot - egy kisebb villanykörtével megegyező energiát - fogyaszt.

www.sharp.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.