Elton John Deep Cuts, Rarities and B-sides 8 CD vagy vinyl díszdoboz

2020. december 6., vasárnap, 17:35

vinyl lemez vinyllemez lemezajánló zeneajánló CD-lemez

Elton John mélyen elmélyül archívumában egy új, 8 CD-s dobozkészletben, amelynek neve Elton: Jewel Box, és elképesztően sok ritkaságot, valamint B oldalas felvételt tartalmaz. Ez a gyűjtemény 148 dalt nyújt, ami 1965 és 2019 között készült, közülük 60 pedig korábban nem jelent meg.

Elton John Jewel Box CDElton John Jewel BoxElton John Jewel BoxElton John Jewel BoxElton John Jewel Box LPElton John Jewel Box Rarities B sides LP

Az első két CD-n megtalálható a "Deep Cuts", ami Elton személyes kedvenceinek válogatása, van még három Rarities CD, a ritkaságok között rengeteg zongorademó és zenekari bemutató található, amelyeket főleg azelőtt szereztek, hogy aláírták volna a szerződést az 1969-ben kiadott első albumra, az Empty Sky-ra. A három ritkaságlemezen összesen 65 szám található, beleértve az Elton által valaha írt első dalt és lemezen való debütálását is.

Elton John Jewel Box

A hatodik és a hetedik lemez B oldalas kiadványoké, amelyet most először állítottak össze. Ezek 1976-tól kezdődnek és egészen 2005-ig tartanak. Közülük sokat először hallhatunk CD-n. A nyolcadik és egyben utolsó lemez Elton 'Mike Yarwood' CD-je, és az 'And This Is Me' címet viseli.

Elton John Jewel Box

A CD-készlet keménykötésű könyv stílusú csomagolásban van, minden szekcióhoz kiterjedt jegyzetek tartoznak, köztük Elton sávonkénti kommentárja a "Deep Cuts"-hoz.

Elton John Jewel Box LP

A vinyl tekintetében három lehetőség közül választhatunk. A box első két CD-jének mind a 31 dala "Deep Cuts" 4 LP-s készletben kapható. Ezenkívül van egy "Rarities" és B oldalakat dalokat tartalmazó 3 LP-s vinyl csomag. Ez a CD box a 65 ritkaságnak alig több mint a felét és a nyolc CD-s doboz a 36 B oldalas dalából csak ötöt tartalmaz. Végül a dobozkészletet kitöltő "And This Is Me" összeállítás 2 LP-s bakelitcsomagként is megvásárolható.

Elton John Jewel Box Rarities B sides LP

A Jewel Box kiadásról szólva Elton azt mondja: "A karrierem minden periódusának ilyen részletességében való elmélyülése abszolút öröm volt. Újra hallva ezeket a rég elveszett zeneszámokat, nehéz felfognom, mennyire termékenyek voltunk Bernie-vel az első napokban. A dalok csak ömlöttek belőlünk, és a zenekar egyszerűen hihetetlen volt a stúdióban. Mindig előrelépni akarok mindennel, amit teszek, és a jövőbe tekintek, de örömömre szolgált, hogy számba vegyem ezeket a pillanatokat az emlékeimből. Mint magam is hívő lemezgyűjtő ez a projekt nagyon izgatott, és nagyon örültem a kézműves szinten gondosan gondozott, szeretettel felépített dobozkészletnek. Biztos vagyok benne, hogy a rajongóim ugyanúgy élvezni fogják, mint én." A Jewel Box összes dalát Sean Magee készítette el az Abbey Road Studio-ban, és minden formátum november 13-án jelent meg az UMC/EMI-n keresztül.

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.