Elkészült az eddigi legnagyobb B&W fejhallgató

2013. szeptember 24., kedd, 11:15

Bowers Wilkins BW B&W audio hifi fejhallgató Bowers fejhallgató BW fejhallgató BW P7 P7 fejhallgató

A napokban hullott le a lepel a brit Bowers & Wilkins legfrissebb, egyben legnagyobb fejhallgatójáról, mely a P7 nevet kapta. Az új füles tervezői hűek maradtak az exkluzív építőelemekhez, termékükről első ránézésre kiderül, hogy a prémium kategóriát képviseli.

A fül köré fekvő kialakítású P7 kísértetiesen emlékeztet kisebb, fülre fekvő testvérére (P5), csak éppen még nagyobb, és vélhetőleg még szebben szól. 290 grammos testében 40 milliméteres hangszórók üzemelnek 10 Hz-től 20 kHz-ig haladó frekvenciatartományban. A gyártó állítása szerint sikerült olyan hangszórókat kifejleszteni, melyek működése nagyon hasonlít a hagyományos, hifi hangsugárzókban lévő változatokhoz. Ezt a P7 technikai dokumentációjában is figyelemmel kísérhetjük, melyben látszik, hogy a membrán szélére a dinamikus hangszórókéhoz hasonló perem került. A különös kialakításból fakadóan a membrán mozgását egy külön réteggel csillapították, másrészt pedig a hangszóró és a fülpárnák közt dupla üreget alakítottak ki, így a fülünk folyamatosan fix távolságra helyezkedik el a hangszóróktól.

Bowers & Wilkins P7 fejhallgató

A szürke termékadatok mellett látványos, exkluzív külsővel büszkélkedhet a B&W újonca. Külsejét puha tapintású bőrkárpit borítja, készülékháza szinte teljes egészében rozsdamentes acélmerevítéseket tartalmaz. A vaskos fülpárnák remek komfortérzetet sejtetnek, nem is beszélve a zajszűrésről. Nem csak a kábel (természetesen az Apple-kompatibilis mikrofonos headset is része a csomagnak), hanem a fülpárnák is cserélhetőek, a kisebb Bowers modellekhez hasonlóan mágneses rögzítéssel.

A Bowers & Wilkins P7 fejhallgató idén ősztől Magyarországon is kapható lesz, bruttó fogyasztói ára 119 000 Ft.

www.aymara.hu

www.bowers-wilkins.com

Bowers & Wilkins P7 fejhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.