Denon Envaya, a zsebhangfal

2014. május 13., kedd, 07:25

Denon Envaya audio hifi hangfal hangrendszer mobil hangfal Denon hangfal mobil hangrendszer Bluetooth hangrendszer

Mobil audio fronton is erősít a sokszor csak ?japán hifióriás? néven emlegetett Denon. Az új Envaya nevű, hordozható mini-hangfalról még nem tudjuk, hogy hogyan fog szólni, de kétségkívül apró, és kábel nélkül is működik.

Denon Envaya mobil hangfalDenon Envaya mobil hangfalDenon Envaya mobil hangfalDenon Envaya mobil hangfalDenon Envaya mobil hangfal színvariációkDenon Envaya mobil hangfalDenon Envaya mobil hangfalDenon Envaya mobil hangfal

A Denon az Envaya-val nem alkotott gyökeresen újat, mindössze csatlakozott a mobil hangfalat készítők népes táborához. Egyelőre úgy tűnik, hogy a döntés jó ötlet volt, hiszen a szóban forgó készülék voltaképpen jól néz ki, és műszaki adatai is biztatóak: egy töltéssel akár 10 órát is végigzenél, aptX-es Bluetooth-t tartalmaz, és akku-bankként is használható.

Denon Envaya mobil hangfal

4 db különböző színű előlapi lemez is jár a részben olaszok által tervezett Envaya-hoz, melynek rácsa alatt 3 db hangszóró (2 db 57 mm szélessávú, 1 db 100 mm mélyhangsugárzó) rejtőzik. A tolltartó nagyságú dobozka a benne lévő Multi-pairing technológiának köszönhetően akár egyidejűleg 8 mobileszközzel is képes felvenni a kapcsolatot.

Denon Envaya mobil hangfal

A hangerőszabályzóval és töltöttség jelző LED-del egyaránt felszerelt termék, nem csak vezeték nélkül, hanem kábelről is használható a rajta lévő 3,5 mm-es Jack aljzatnak köszönhetően, ennél fogva akár TV vagy számítógép hangszórójaként is működhet.

Denon Envaya mobil hangfal

A Denon Envaya már Magyarországon is kipróbálható és megvásárolható a hivatalos márkaboltokban, bruttó 64 990 Ft-os áron.

hu.horn.eu

www.envaya.eu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.