A Sharp bemutatta PN-L702B intuitív kezelőfelülettel ellátott érintő-képernyőjét

Interaktivitás, hatékonyság, lenyűgöző méretek

2011. október 21., péntek, 09:30

Sharp interaktív kijelző interaktív panel

A képzéstől az ötletelésen át az üzleti prezentációig: az interaktív munka mára minden fronton bizonyította, hogy segítségével a lehető legjobb eredmények érhetők el a lehető legkisebb idő alatt. Az új Sharp PN-L702B érintőképernyős monitorral könnyebben megy az információmegosztás bármely csoportban.

A full HD (1920x1080) felbontású, 176,6 cm képátlójú monitor pontosan ad vissza minden egyes részletet. Innovatív érzékelő programja segítségével minden változtatás, kommentár azonnal belefoglalható a képernyőn megjelenített vázlatokba, amelyek aztán külön is elmenthetők, vagy kinyomtathatók.

A felismerhetetlen kézírás a táblán, a folyamatosan kizökkenő szemlélők és a jegyzetek állandó másolgatása mind a múlt kényelmetlenségei lehetnek a most piacra kerülő Sharp PN-L702B professzionális érintőképernyős kijelzővel. ?Impozáns, 70 colos (176,6 cm) méretével, full HD felbontásával, érzékeny érintőképernyőjével, ez a monitor ideális megoldás lehet az iskolai oktatásban, üzleti prezentációk tartására, konferenciaközpontok számára, vagy akár digital signage rendszerű reklámmegoldásként? ? mondta el Peter Heins, a Sharp Europe termék- és kutatás-fejlesztési menedzsere. ?A PN-L702B pillanatok alatt üzembe helyezhető akár videokonferencia-rendszer részeként is, képes összehozni különböző földrajzi helyeken lévő együttműködő feleket, akár ha egy asztalnál ülnének.?

A két ujjal vezérelhető, Sharp által kifejlesztett infravörös érzékelő rendszer igen fejlett és érzékeny érintőfelület, amely tökéletes megoldást nyújt a kézzel a képernyőre vitt jegyzetek bevitelére. A rendszer különböző infravörös érzékelők segítségével pillanatok alatt képes pontosan meghatározni a képernyő felületén mozgó ujj vagy irón helyzetét. A PN-L702B pedig ?kettős érintő funkció?-val (dual touch) is bír, amellyel akár egyszerre két kézzel vagy két irónnal is írhatunk a képernyő felületére, vagy két ujjal végezhetünk nagyítást, kicsinyítést.

A képernyőben szintén alkalmazott, ugyancsak a Sharp által fejlesztett UV2A technológiának köszönhetően a PN-L702B egyedülállóan fényes, tiszta színek és a mélyfeketék visszaadására is képes. A teljes LED háttérvilágítás gondoskodik a hasonló képernyők szélei mentén tapasztalt fényerőveszteség kiküszöböléséről. Így a képernyő tartalma mindig jól áttekinthető, az energiafelhasználás mégis rendkívül alacsony marad.

A PN-L702B kijelző fejlesztése során a legnagyobb hangsúlyt minden egyéb fejlesztés mellett mégis a minél kifinomultabb és kézreállóbb érintőfelület, illetve az azt kezelő intuitív Pen szoftver kifejlesztése kapta. A képernyőre a felhasználók speciális irónnal, de akár ujjaik segítségével is írhatnak, rajzolhatnak. A képernyő ujjmozdulatokkal kijelölt felületei nagyíthatóak, kicsinyíthetőek, szabadon és szakadásmentesen elmozdíthatóak. A kívánt műveletek elvégeztével a végső képernyő elmenthető, vagy azonnal kinyomtatható, legyen az akár az ötletelés utolsó fázisa, amely azonnal elérhetővé tehető a kiválasztott felhasználók számára. Az eszköz közvetlenül összeköthető a Sharp MFP-ivel, de más hálózati eszközzel is. A lapolvasott dokumentumok ábrák, dokumentumok így például azonnal megjeleníthetők és szerkeszthetők, kommentálhatók az érintőképernyőn.

www.sharp.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.