Itt az új, üvegestű SIM2 házimozi projektor

2016. szeptember 30., péntek, 18:05

SIM2 projektor vetítő házimozi házimozi projektor SIM2 projektor DLP projektor SIM2 házimozi projektor

Új lámpát, színkereket és képvezérlő processzort kapott a Crystal Cube házimozi projektor méltó utódja, mely SUPERCUBE néven már hazánkba is megérkezett.

SIM2 SUPERCUBE házimozi projektorSIM2 SUPERCUBE házimozi projektorSIM2 SUPERCUBE házimozi projektor

Elégedetten dörzsölhették tenyerüket az olasz tervezők, mikor néhány évvel ezelőtt útjára indították a CRYSTAL CUBE projektort. Azóta is SIM2 sajátosság maradt a kristályüveg készülékház, mely az így elképesztően minimalista megjelenésű masina legszembetűnőbb extrája. Sokan ugyanis mellőzni szeretnék a műszaki, komor hangulatú elektromos berendezéseket otthonukban, és lássuk be, egy hófehér vagy éppen csillogó fekete kocka a dohányzóasztalon vagy a mennyezetre szerelve, meglehetősen elegáns álcázása a benne rejlő technikának. Felár ellenében ún. gleccser-szürke, narancssárga és kék színekben is megvásárolható a SUPERCUBE.

Specifikációját tekintve hozza a kategóriájától elvárható szintet a SUPERCUBE. Nem, még nem nyújt natív 4K felbontást, mint ahogy más projektorok sem a 2 millió forint alatti mezőnyben. Viszont a SIM2 által alkalmazott, 144 Hz-es 3D technológia ezúttal is adott, tehát akik szeretik az extra térmélységet, azok villódzás, fárasztó vibrálás nélkül nézhetik kedvenc filmjeiket. A készülékben új, 270 W teljesítményű és állítható fényerejű lámpa található, mely 2D módban 3 000 lumenre képes. Az új processzorral és 6-szegmenses RGBRGB színkerékkel kiegészítve fényerősebb képre számíthatunk, és vélhetőleg sikerült a tervezőknek természetesebbé tenni az előd esetében kissé felületesen megjelenített bőr-részleteket. Minimum 1,3 maximum 5 méter képátlójú vászonra képes vetíteni a SUPERCUBE.

SIM2 SUPERCUBE házimozi projektor

Előzetes időpont egyeztetést követően a Házimozi Stúdió bemutatótermében bárki számára megtekinthető, kipróbálható az üvegházba bújtatott képmegjelenítő, mely modern és letisztult külsejének köszönhetően nem csak dedikált moziszobákba, hanem pl. nappaliba vagy egyéb, szabadidős célokat szolgáló helyiségbe is telepíthető. A készülékről további információ és termékadatok olvashatók a forgalmazó honlapján.

www.hazimozistudio.hu

www.sim2.it

SIM2 SUPERCUBE házimozi projektor

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.