Exposure XM CD-lejátszó

2019. március 12., kedd, 18:05

Exposure audio hifi lejátszó CD-lejátszó Exposure hifi Exposure CD-lejátszó

Az Exposure angol hifi manufaktúra 2017-ben indította útjára kompakt méretekkel rendelkező, mégis komoly teljesítményt garantáló XM szériáját. A gyártó a vásárlói igények alapján, nemrég CD-lejátszóval is bővítette kínálatát, hogy kinézetben és minőségben is megfelelő társat választhassanak az Exposure elektronikák tulajdonosai, meglévő rendszerükhöz.

Az újdonság az XM széria integrált és végerősítői, DAC és phono előerősítő mellé sorakozik fel megfizethető, mégis komoly teljesítményt ígérő specifikációkkal. Érdekes és egyedi megoldás, hogy a lemezt nem tálcán vagy előlapi nyíláson keresztül helyezhetjük be, hanem a készülék tetején található, vízszintesen csúszó "ajtó" rejti a futóművet.

Exposure XM CD-player

Manapság, amikor a fájl alapú zenehallgatás széleskörben elterjedt, illetve a bakelit formátum éli reneszánszát, legalábbis meglepő és ritka esemény egy új audiofil CD-lejátszó piaci megjelenése. Ugyanakkor az Exposure szerint vásárlóik kifejezetten igénylik a magas minőségű CD-lejátszás lehetőségét, és meglévő Exposure termékeikhez illő kialakítást, mindezt egy megfizethető eszközben - erre a kihívásra adott választ a gyártó az XM CD-lejátszó bevezetésével.

Exposure XM CD-player

A készülékben PCM 1716 24 bit-es DAC biztosítja a kiemelkedő hangminőséget, nagyméretű toroid transzformátorában pedig külön tekercsek látják el árammal a futómű mechanikáját és az audio komponenseket, így biztosítva a jel zavartalanságát.

Exposure XM CD-player hátlap

Ugyanezen célból nagy stabilitású órajel és a jelúthoz tartozó dedikált tápegység szabályzók kerültek beépítésre, így minimalizálva a jitter jelenséget és az audio jel torzulását is. Az Exposure XM CD-lejátszó hamarosan kapható lesz az Audio Centrum kínálatában.

audiocentrum.hu

www.exposurehifi.com

Exposure XM CD-player

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.