Vezeték nélküli hangrendszert készített a Denon

2014. július 28., hétfő, 10:20

Denon HEOS audio multiroom hangfal hangrendszer HEOS Extend HEOS hangfal HEOS hangrendszer Denon HEOS Denon hangfal Denon hangrendszer HEOS by Denon

HEOS by Denon néven debütált a japán hifi óriás legújabb termékkínálata, mellyel otthonunkban többszobás, vezeték nélküli hangrendszer hozható létre.

A HEOS by Denon a cég kínálatában új kategóriát teremt, méghozzá kifejezetten azok számára, akik otthonukban több szobát is behangosítanának, a lehető legegyszerűbb módon. A HEOS termékcsalád három, eltérő teljesítményű eszközzel indul útjára, mindhárom WiFi alapokon működik és egyben aktív hangfalként is funkcionál. Az eszközök egymással szinkronba állíthatóak, ugyanakkor külön is beállíthatjuk, hogy mi szóljon rajtuk és mekkora hangerővel.

HEOS by Denon App

Ingyenesen letölthető, Androidra és iOS mobileszközökkel kompatibilis szoftver segítségével irányíthatjuk a komplett HEOS rendszert. A lejátszható anyagok tárházából nem maradt ki a felhő alapú internetes zeneszolgáltatás sem, melynek köszönhetően több millió (a neten megtalálható) szám közül válogathatunk. Emellett saját, otthon fellelhető muzsikáink lejátszása sem jelent gondot a HEOS-nak: a készülékek közvetlenül USB-ről, vagy hálózati merevlemezről (NAS) is képesek lejátszani hanganyagot.

HEOS by Denon Extend

A beépített, duplasávos 802.11n WiFi hálózatot használó készülékekhez egy opcionális jelerősítő is elérhető lesz HEOS Extend néven. A gyártó közleménye szerint jövőre a HEOS kínálata előerősítős és végerősítős modellekkel is bővül majd, előbbit meglévő hangrendszerre, utóbbit pedig hangfalainkra köthetjük majd rá.

HEOS by Denon hangszórói

A Denon HEOS termékek várható érkezésével, árával és egyéb termékinformációkkal kapcsolatban a hivatalos márkaboltokban lehet érdeklődni.

hu.horn.eu

heosbydenon.denon.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.