Új Rapoo billentyűzetek tévéhez, tablethez és számítógéphez

2014. február 21., péntek, 06:05

Rapoo billentyűzet egér Bluetooth Bluetooth billentyűzet Rapoo billentyűzet Rapoo egér vezeték nélküli billentyűzet

Hamarosan két új típussal bővül a Rapoo vezeték nélküli billentyűzet kínálata. A gyártó termékei közül néhányat már korábban is teszteltünk és az eredményekkel kimondottan elégedettek voltunk, ezért mi is érdeklődve várjuk az újabb darabok érkezését.

Egér és klaviatúra a tévének!

Az után, hogy az LG a Web OS, a Philips pedig az Android felé fordult az okostévék továbbfejlesztésének tekintetében, két dologban lehetünk biztosak. Az első, hogy a tévégyártók továbbra sem engedik, hogy készülékeik a tabletek és okostelefonok agyatlan, zombi monitorjaivá silányuljanak, ahogyan azt a Google-féle Chromecast tenné. Másrészt a nagyok továbbra is mindent megtesznek azért, hogy Facebook állapot frissítésünket tévén kövessük, illetve a töretlen népszerűségnek örvendő cicás és ?fail? videókat is a nagy képernyő előtt ülve keressük és ne holmi 7 colos tenyérkijelzőn. Ehhez pedig billentyűzet kell, még nagyon hosszú ideig. A szóbeli utasításokkal ma még csak nagyon kevés készüléken, nagyon-nagyon kevés funkciót irányíthatunk. Azokat is csak kisebb-nagyobb sikerekkel. Az integetős megoldásokon pedig, a legtöbb felhasználó még csak nevetgél.

Rapoo 8000 billentyűzet és egér szettRapoo 8000 billentyűzet és egér szettRapoo 8000 billentyűzet és egér szettRapoo 8000 billentyűzet és egér szettRapoo 8000 billentyűzet és egér szettRapoo 8000 billentyűzet és egér szettRapoo E6700 Bluetooth touch billentyűzetRapoo E6700 Bluetooth touch billentyűzetRapoo E6700 Bluetooth touch billentyűzetRapoo E6700 Bluetooth touch billentyűzet

A Rapoo új termékei

A két új billentyűzet a 8000 és E6700 típusszámot kapta.

Előbbi hagyományos, billentyűzet és egér kombináció, barátságos áron, néhány extrával. Ez a két színben megjelenő (fekete-kék, fehér-pink) 8000-es típus egy apró USB vevőt használ, elviseli a ráfröccsenő folyadékokat és egy évi készenléti időt ígér. A kis szélességű klaviatúra és egér, számítógépekhez és USB billentyűzettel kompatibilis tévékhez lesz használható.

Rapoo 8000 billentyűzet és egér szett

Az E6700-as egy szuper-karcsú Bluetooth csatlakozású, Li-ion akkumulátoros modell, beépített érintő felülettel. A korábban tesztelteknél is vékonyabb billentyűzet Micro USB aljzatot kapott, így akár számítógépről, tévé USB portjáról vagy telefon töltővel is megtankolható.

Rapoo E6700 Bluetooth touch billentyűzet

Az alumínium vázas típus két színben lesz kapható (fekete, fehér), elsősorban a tabletek felhasználóinak lett kitalálva és természetesen Windows, illetve Android rendszerrel is kompatibilis. Tény, hogy ma még nagyon kevés olyan televízió van, ami képes Bluetooth billentyűzettel kapcsolódni (BT fejhallgatóval kompatibilis is ritka, mint a fehér holló), de bízunk benne, hogy a Philips Android alapú tévéje ezen a téren is képes lesz újat mutatni majd nekünk.

Rapoo E6700 Bluetooth touch billentyűzet

Az új Rapoo termékek a napokban a boltokba kerülnek és természetesen mi sem hagyjuk ki a lehetőséget, hogy leteszteljük őket! Szokás szerint, tavasszal érkeznek majd az első 2014-es okostévék, így mi már készülünk is a tesztre!

Vajon eljön a nap, amikor az AV-Online cikkeit is egy okostévén írhatjuk meg?

www.rapoo.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.