Megfizethető AKG fülhallgatók

2015. július 20., hétfő, 12:10

AKG audio fülhallgató fejhallgató earphones AKG fülhallgató olcsó fülhallgató olcsó AKG fülhallgató

Y20 és Y20U néven már itthon is megvásárolhatóak az AKG jelenlegi legfrissebb, belépő kategóriás, hallójáratba illeszkedő fülhallgatói.

AKG Y20 fülhallgatókAKG Y20U fülhallgatókAKG Y20 fülhallgatóAKG Y20 fülhallgatóAKG Y20 fülhallgatóAKG Y20 fülhallgatóAKG Y20 fülhallgatóAKG Y20 fülhallgatóAKG Y20U fülhallgatóAKG Y20U fülhallgatóAKG Y20 fülhallgató

Megoldást jelenthetnek az AKG Y20 és Y20U fülesei azok számára, akik az okostelefonjukhoz mellékelt, gyári fülhallgatónál egy fokkal jobb minőséget szeretnének, a lehető legkedvezőbb ár/érték arány mellett.

AKG Y20 fülhallgató

A két típus közötti fő eltérés a mikrofonos headset modul meglétében nyilvánul meg, e telefonálásra és többek közt Skype beszélgetésekhez alkalmas kiegészítéssel a Y20U rendelkezik. Ahogy az ma elvárható, háromféle különböző méretű gumibetét is jár az AKG újoncai mellé, 16 ohmos impedanciájuknak köszönhetően, a többnyire gyenge kimeneti jelszintet produkáló, Android operációs rendszerű készülékekkel is gond nélkül használhatóak.

AKG Y20U fülhallgató

A 8 mm-es hangszóróval felszerelt, új fülesek árazása voltaképpen egész baráti: a kisebbik típus (Y20) 5999, míg nagyobbik testvére (Y20U) 8999 forintért vihető haza, mindkettejüket már jelenleg is kínálja az itthoni forgalmazó. Az iOS és Android mobileszközökkel kompatibilis, komolyabb változat, fekete, sárga, szürke és türkizkék, külsővel kapható, míg az egyszerűbb modellhez fekete vagy fehér színben juthatunk hozzá.

www.extremeaudio.hu

AKG Y20 fülhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.