Kábel aranyból és fából?

2014. július 7., hétfő, 16:05

swisscables audio hifi kábel audio kábel tápkábel hangfalkábel interkonnekt kábel RCA kábel XLR kábel

Hazánkban nemrégiben újabb kábelgyártó márkát üdvözölhetünk a swisscables személyében. Az említett márka kínálatában kifejezetten high end vezetékeket találunk, melyeket elsősorban felsőkategóriás sztereó rendszerek alkotóelemeinek összekötéséhez szánnak.

A swisscables, ahogy nevéből (kis kezdőbetűvel írják) sejthetjük, svájci székhelyű vállalat, mi több, termékeiket saját kezűleg készítik Svájcban. Az igényesen megmunkált vezetékek egyik különlegessége a reference család, melynek csatlakozófejein a markolat nem fémből vagy műanyagból, hanem fából készült. Ugyanakkor a termékek vaskos felépítése sem véletlen. A pehelykönnyű köpeny a megfelelő árnyékolás mellett kifinomult geometriát és dielektrumot tartalmaz, amelyeket gondos mérések és tesztek után szabályoztak be a tiszta jelminőség érdekében.

swisscables Reference kábelek

A swisscable kínál egy mérsékeltebb árú evolution szériát is, mindkettőben található többek közt hangfalkábel, analóg RCA vezeték, és tápkábel is.

swisscables Evolution tápkábel

A swisscables kábeleket az Audio Reference forgalmazza Magyarországon, a termékek vásárlás előtt meghallgathatóak, kipróbálhatóak a disztribútor bemutatótermében.

www.audioreference.hu

swisscables Evolution sztereó RCA interkonnekt kábel

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.