Íme az ELAC multiroom rendszere

2016. szeptember 1., csütörtök, 09:55

ELAC audio hifi multiroom zeneszerver zónalejátszó ELAC multiroom ELAC zónalejátszó zene szerver multiroom rendszer multiroom hangrendszer multiroom zónalejátszó ELAC multiroom rendszer

Immár a német hangfal specialista ELAC is képviseli magát a többszobás hangrendszerek kategóriájában. Bárhol elférő sztereó erősítőt és zene szervert is kínálnak, kimondottan komplett házhangosításhoz.

ELAC DS-S101-G zónalejátszóELAC DS-S101-G zónalejátszóELAC DS-S101-G zónalejátszóELAC DS-S101-G zónalejátszóELAC DS-S101-G zónalejátszóELAC DS-S101-G zónalejátszóELAC DS-S101-G hátlapELAC DS-S101-G hátlapELAC DS-S101-G AppELAC DS-S101-G AppELAC DS-S101-G Auto BlendELAC DS-A101-G sztereó erősítőELAC DS-A101-G sztereó erősítőELAC DS-A101-G sztereó erősítőELAC DS-A101-G sztereó erősítőELAC DS-A101-G sztereó erősítőELAC DS-A101-G hátlapELAC DS-A101-G hátlap

Discovery Music Server DS-S101 néven debütált az ELAC hálózati zenelejátszó központja, melyről neve alapján azt gondolnánk, hogy valami rack szekrénybe telepítendő gépóriás. Valójában egy bárhol elférő, alig téglányi nagyságú eszköz, melynek működése még a kinézeténél is egyszerűbb: ráköthetünk USB merevlemezt és/vagy csatlakoztathatjuk helyi hálózatunkat, hogy otthoni NAS-on tárolt zene gyűjteményünket automatikusan katalogizálja. Az internetről közvetített zenék egyik legjobb hangminőséget nyújtó szolgáltatójaként ismert Tidal is része az ELAC Discovery klienseinek, ráadásul úgy integrálták, hogy vizuálisan a lehető legjobban illeszkedjen a gyári kezelőfelülethez.

ELAC DS-S101-G App

Az iOS és Android mobil applikációval, valamint Windows vagy OSX rendszerű számítógépekkel vezérelhető DS-S101, ahogy fentebb is említettük, nem csak zene szerver, hanem többszobás hangrendszer építésére szolgáló zónajátszó is. Roon végpontként képes megtalálni a hálózathoz csatlakoztatott, többi Discovery komponenst is, a gyártó szerint szoftverének kezelése percek alatt áttanulmányozható.

ELAC DS-S101-G hátlap

Egyébiránt két RCA (egymástól függetlenül vezérelhető jelszinttel és tartalommal), valamint egy-egy koaxiális és optikai kimenetet találunk a DS-S101 hátulján, kiegészülve a mobil adathordozók fogadására való USB, valamint Ethernet portokkal. Vezeték nélküli adaptert is tartalmaz, tehát WiFi alapokon is képes kapcsolatot teremteni helyi hálózatunkkal. A DS-S101 rácsatlakoztatható szinte bármilyen hangrendszerre, illetve az ELAC készített egy azonos dizájnra épülő, kompakt integrált sztereó erősítőt is DS-A101 néven.

ELAC DS-A101-G sztereó erősítő

Az 1 000 eurónak megfelelő forintért megvásárolható DS-S101 az Audiophile Szalon bemutatótermében is kipróbálható, honlapjukon további információ olvasható róla. A kis zónajátszó képességeit hamarosan részletes cikk keretein belül fogjuk bemutatni itt, az AV-Online hasábjain.

www.audiophile-szalon.hu

elac.com

ELAC DS-S101-G zónalejátszó

 

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.