Cseppálló mobil hangrendszer a JBL-től

2015. június 8., hétfő, 07:05

JBL Charge audio hangszóró hangfal hangrendszer mobil hangszóró mobil hangrendszer Bluetooth hangfal Bluetooth hangszóró JBL hangfal JBL hangszóró vízálló hangszóró vízálló hangfal

A JBL egyik legnépszerűbb hordozható hangfalaként ismert Charge 2, kapott némi fejlesztést, aminek következtében már cseppálló kivitelben is elérhető. Ez különösen jó hír azok számára, akik a nyári hőségben, víz közelben sem szeretnének lemondani a kapható.

JBL Charge2+ BlueJBL Charge2+ GreyJBL Charge2+ TealJBL Charge2+JBL Charge2+JBL Charge2+JBL Charge2+

A Charge2+ működési elve nem különbözik a legtöbb Bluetooth-alapú hangrendszertől, magyarán használata gyerekjáték. A pluszjellel ellátott típus leginkább cseppállóságával tér el a már általunk is tesztelt Charge 2-höz képest, külsejét illetően megmaradt a jól bevált, kólás dobozra hasonlító alakzat, gumírozott peremekkel és fém hangszóróvédő ráccsal.

JBL Charge2+

A micro USB kábellel tölthető, 6000 mAh kapacitású akkumulátorral felvértezett, kb. termosz nagyságú hangszóró ún. Social móddal is rendelkezik, melyet használva egyidejűleg 3 fél is közvetítheti irányába a mobileszközén tárolt zenéket.

JBL Charge2+

Természetesen továbbra is rendelkezésünkre áll az okostelefonok töltésére szolgáló akkubank funkció, valamint egy beépített mikrofon által telefonos kihangosítóként is használható az eszköz. A cseppálló kivitel, a gyártó leírása alapján esős környezetben vagy medence partján, a fröcskölő víztől védi a készüléket, tehát nem a víz alá tervezték, de ettől még sokaknak hasznos lehet az alapverzióhoz képest ellenállóbb kialakítás. A Charge 2+ már az Extreme Audio bemutatótermében kipróbálható és megvásárolható, bruttó 49 999 Ft-os áron.

www.extremeaudio.hu

eu.jbl.com

JBL Charge2+

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.