CD-gyilkos lejátszó a Yamaha műhelyéből

2017. augusztus 23., szerda, 17:40

Yamaha MusicCast audio hifi lejátszó médialejátszó Yamaha MusicCast audio lejátszó hifi lejátszó hálózati médialejátszó CD-lejátszó hálózati audio lejátszó

A Yamaha NP-S303 jól kiaknáz minden lehetőséget és funkciót, amelyekkel ma már túlléphetünk a hagyományos CD-játszók korlátain.

Évek óta képviselteti magát dedikált hálózati médiajátszó kategóriában a Yamaha, ám a LAN és internet alapú műsorok elérését többnyire más eszközökbe (pl. erősítők, egydobozos hangrendszerek) integrálva kínálta. Eddig egyetlen olyan készülék szerepelt a palettán, amelyet kimondottan erre terveztek és gyártottak, azonban az NP-S2000 közel félmillió forintos árával még nem tette lehetővé mindenki számára, hogy a CD-nél korszerűbb s mégis hifis kvalitású Yamaha termékre váltson.

Yamaha NP-S303 hálózati audio lejátszó belső

Azóta a MusicCast és a fejlődő hálózati kliensek által megtört a jég, így az NP-S303 elméletileg funkcionalitás és hangzás terén sem kell, hogy szégyenkezzen, miközben elérhetőbb árat szabtak hozzá.

Yamaha NP-S303 hálózati audio lejátszó hátlap

A mindössze 2,7 kilós eszköz Ethernet porton vagy beépített WiFi segítségével csatlakoztatható helyi hálózatunkhoz. A legnépszerűbb tömörített (MP3/WMA/MPEG4) és veszteségmentes (WAV/FLAC/AIFF) formátumokon kívül 2,8 valamint 5,6 MHz-es DSD fájlokkal is megbirkózik. Analóg (RCA) és digitális (optikai, koaxiális) hangkimenetekkel is rendelkezik, utóbbiaknak köszönhetően külső D/A konverterhez illeszthető.

Yamaha MusicCast

Ahogy fentebb is említettük, a Yamaha NP-S303 tartalmazza a cég korábban részletesen bemutatott, többek közt multiroom építésre is képes MusicCast keretrendszerét. Az említett felület fő előnye, hogy eleve támogatja a népszerű klienseket (pl. Spotify, TIDAL, AirPlay stb.) és vezérlése is felhasználóbarát, Android/iOS eszközökre telepíthető applikáción történik. Emellett az USB-alapú lejátszás és a Bluetooth vevő sem maradhatott ki.

Yamaha NP-S303 hálózati audio lejátszó

A jól bevált Yamaha formavilágra épülő, fekete és ezüst színekben gyártott Yamaha NP-S303 napokon belül kerül boltokba 129 999 forintos áron.

www.extremeaudio.hu

www.musiccast.hu

Yamaha NP-S303 hálózati audio lejátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.