Tavaszváró Pro-Ject újdonságok

2023. március 12., vasárnap, 09:30

Pro-Ject audio hifi lemezjátszó lemezmosó phono vinyl lemezjátszó phono erősítő phono előerősítő Pro-Ject phono

Új külső tápegységeket és vinyl hanglemezmosókat jelentett be az osztrák székhelyű cég. A forráseszközökhöz kifejlesztett Power Box DS3 Sources, lemezjátszóhoz és phono előerősítőhöz szánt Power Box S3 Phono, valamint VC-E2 és VC-S3 mosók már Magyarországon is kaphatók.

Pro-Ject Power Box DS3 tápegységPro-Ject Power Box DS3 tápegységPro-Ject Power Box DS3 tápegységPro-Ject Power Box S3 Phono tápegységPro-Ject Power Box S3 Phono tápegység hátlapPro-Ject Power Box S3 Phono tápegységPro-Ject VC-E2 lemezmosóPro-Ject VC-E2 lemezmosóPro-Ject VC-E2 lemezmosóPro-Ject VC-E2 lemezmosóPro-Ject VC-E2 lemezmosóPro-Ject VC-E2 lemezmosóPro-Ject VC-E2 lemezmosó tartozékokPro-Ject VC-E2 lemezmosó tartozékokPro-Ject VC-S3 lemezmosóPro-Ject VC-S3 lemezmosóPro-Ject VC-S3 lemezmosóPro-Ject VC-S3 lemezmosóPro-Ject VC-S3 lemezmosóPro-Ject Wash it 2 lemezmosó folyadék

A Pro-Ject DS3 Sources külső tápegység akár hat forráseszköz (öt Box Design és egy analóg lemezjátszó) tápellátására is alkalmas. A kapcsolóüzemű tápegységekhez képest tisztább, lineáris áramot biztosít. Ahogy neve is sugallja, ez a kiegészítő erősítők, végfokok áramellátására nem alkalmas. Fém házában rejtőző alkotóelemek: hifire optimalizált, toroid transzformátor, precíz feszültség szabályozással és 10 000 uF szűrési kapacitással.

Pro-Ject Power Box DS3 tápegység

Az Európában fejlesztett és gyártott DS3 Sources fekete vagy ezüstszínben rendelhető 270 000 forintért. A gyártó S, S2, S3, DS, DS2 és DS3 szériái közül is számos eszközzel használható, részletes kompatibilitási listáért a honlapukon érdemes tájékozódni.

Pro-Ject Power Box S3 Phono tápegység

A Pro-Ject Power Box S3 Phono 18 voltos phono előerősítőkhöz és 15 voltos DC vinyl lemezjátszókhoz készült. Fém házában ESR kondenzátorok felelnek a stabil és tiszta áramellátásért. Annak tényével, hogy külső tápegység és DC-szűrőt is alkalmaz, elkerüli, hogy zaj jusson a hozzá csatlakoztatott eszközök áramkörébe, ami jobb hangminőséget eredményez.

Pro-Ject Power Box S3 Phono tápegység hátlap

Opcionálisan a Pro-Ject DS3 Sources és Power Box S3 Phono mellé is vásárolható kiegészítő tápkábel, amely tovább növeli az áram tisztaságát. Aki tudni szeretné, hogy mely készülékekkel használható a lemezjátszós külső tápegység, részletes listát találhat a gyártó weboldalán. Ára e sorok írásakor 70 000 forint.

Pro-Ject VC-E2 lemezmosó

A VC-E2 és VC-S3 vinyl lemezmosóknak közös újítása, hogy házuk kivitele fejlettebb, továbbá már mágneses lemezfogót tartalmaznak, ami gyorsabbá teszi a tisztítási munkálatot. További frissítés az öntapadó karcsík, ami a gyártó közleménye alapján hatékonyabban dolgozik, mint a korábbi kiadásokon.

Pro-Ject Wash it 2 lemezmosó folyadék

A tisztítófolyadék már az új összetételű Wash it 2, amely alkoholmentes, környezetbarát anyagokból készül. A két mosó közti egyik fő különbség, hogy a nagyobban ötször akkora (2,5 literes) tartály található a vákuumozott folyadék tárolására. A VC-E2 180 000, a VC-S3 270 000 forintért vásárolható meg.

audiocentrum.hu

project-audio.com

Pro-Ject VC-S3 lemezmosó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.