Lemez gyűjtőknek is kedvez a Marantz

2017. december 15., péntek, 05:05

Marantz audio hifi sztereó erősítő Marantz hifi Marantz erősítő hifi erősítő sztereó erősítő Marantz hifi erősítő Marantz sztereó erősítő

A Marantz új PM8006 sztereó erősítője új fejlesztésű phono modullal is rendelkezik, ami bizonyítja az analóg lemezjátszók kirobbanó népszerűségét.

A csatornánként 70 W teljesítményű Marantz PM8006 a gyártó felső-középkategóriás integrált sztereó erősítő sorozatának legfrissebb tagja. Alapjaiban nem tér el elődjétől, legfőbb újítása a benne található phono modul. A Marantz Music Phono EQ névre keresztelt áramkör, a gyártó leírása szerint, kategóriájában új mércét állít fel. Ez a Japánból származó komponens segít abban, hogy a leendő tulajdonos kiegészítő phono előerősítő vásárlása nélkül is élvezhesse az analóg lemezek hangját.

Marantz PM8006 hifi erősítő belső

Az áramkör tartalmazza a gyártó saját szabadalmát képező (ezúttal JFET-ekkel kiegészített) Hyper Dynamic Amplifier azaz HDAM erősítő moduljait is, amelyekben egyebek közt a RIAA korrekció történik. Az erősítést A osztályú műveleti erősítő végzi, a jelszintet, azaz hangerőt pedig új fejlesztésű, látszólag mechanikus, ám valójában elektronikus vezérlésű tárcsával állíthatjuk.

Marantz PM8006 hifi erősítő

A készülékház egyéb részein is megmutatkozik a figyelmesség, beleértve a háromrétegű, vibráció-csökkentő szerepű alsó lemezt és a kétszeresen árnyékolt toroid trafót valamint a Marantz saját gyártmányú, SPKT-1 hangsugárzó csatlakozóit, utóbbiak A/B meghajtásra is képesek, más szóval két különálló hangdobozt is megszólaltathatunk egy erősítőről.

Marantz PM8006 hifi erősítő hátlap

A Marantz PM8006 hivatalosan 2017. december közepétől rendelhető, elődjére alapozva várhatóan 370 000 Ft körüli fogyasztói áron lesz megvásárolható fekete vagy a márka sajátosságaként ismert, ún. aranyezüst színben.

hu.horn.eu

Marantz PM8006 hifi erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.