Hálózati sztereó rádióerősítő a Denon-tól

2019. június 20., csütörtök, 06:05

Denon audio hifi erősítő rádióerősítő sztereó erősítő hifi erősítő Denon erősítő hálózati erősítő Denon hifi erőstő Denon sztereó erősítő Denon hálózati rádióerősítő

A Denon a sztereó és házimozis készülékek mellett most egy olyan rádióerősítőt dobott a piacra (DRA-800H), ami a kétcsatornás rendszerek kedvelőinek készült, de a tévézés, filmnézés szerelmeseit sem hanyagolja el.

Denon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítőDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítőDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítőDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítőDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítőDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítőDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítőDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítőDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítő hátlapDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítő hátlapDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítő hátlapDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítőDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítő DAC és DSPDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítő DAC és DSPDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítő DAC és Pre ampDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítő DAC és Pre ampDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítő DAC és Pre ampDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítő DAC és Power ampDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítő DAC és Power ampDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítő HEOS modulDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítő HEOS modulDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítő Power TransformerDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítő Power TransformerDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítő Power TransformerDenon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítő távirányító

A DRA-800H 2x100 wattot ad le csatornánként, ez 8 ohmon, 0,08 % THD mellett, 20 Hz-20 kHz közötti tartományra értendő. Mindkét oldal szimmetrikus kialakítású, egyedi ellenállások és audiofil minőségű kondenzátorok biztosítják a kiváló hangminőséget.

Denon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítő hátlap

A kettős differenciál AKM AK 4458 DAC 32 bites és Hi-Res lejátszással is büszkélkedhet, az ALAC, FLAC és WAV fájlokat 24 bit/196 kHz-en képes feldolgozni, de kezeli a 2,8/5,6 MHz-es DSD, valamint az MP3 és WMA fájlokat is.

Denon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítő DAC és Pre amp

A beépített HEOS lehetővé teszi a zökkenőmentes vezeték nélküli multiroom zenei streaminget, Spotify Premium, Deezer, Amazon Music, TuneIn Internet Radio, SoundCloud, TIDAL és még sok másik prémium szolgáltatótól.

Denon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítő HEOS modul

A DRA-800H az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri szolgáltatásokkal működik együtt, utóbbi kettővel vezérelhetjük a hangerőt vagy a zeneszámokat. FM/DAB+ rádió és dedikált phono bemenet kényezteti még a zenerajongókat, a nagy tápegység pedig a megfelelő hátteret biztosítja.

Denon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítő hátlap

A készülék öt HDMI bemenettel és egy kimenettel rendelkezik, amelyek támogatják a 4K Ultra HD 60 Hz-es videót, 4:4:4 Pure Color szín-mintavételezést, High Dynamic Range (HDR10), Hibrid Log-Gamma (HLG), 3D szabványokat és a BT.2020 színteret.

Denon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítő hátlap

A HDCP 2.3 feldolgozás minden HDMI porton elérhető, így a felhasználók élvezhetik a másolásvédett tartalmakat is. A HDMI Audio Return Channel (ARC) lehetővé teszi a hang zökkenőmentes továbbítását közvetlenül az intelligens tévéről a receiverre HDMI kábelen keresztül. A tervezők gondoltak a régebbi, csak S/PDIF kimenettel rendelkező eszközöket használókra is: ezt a koaxiális és két optikai bemenet mutatja. Hab a tortán a két darab "subwoofer" kimenet, amihez aktív szubládák csatlakoztathatóak.

Denon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítő Power Transformer

A Denon új sztereó rádióerősítője prémium ezüst és fekete színben júliustól vásárolható meg a hivatalos Denon kereskedőknél.

hu.horn.eu

www.denon.hu

Denon DRA-800H hálózati sztereó rádióerősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.