NAD T 778 házimozi erősítő

2019. szeptember 26., csütörtök, 09:15

NAD audio hifi házimozi erősítő házimozi erősítő NAD erősítő NAD házimozi NAD házimozi erősítő

A NAD hamarosan hazánkban is bemutatja legújabb, T 778 típusú modelljét, ami a hatalmas teljesítmény mellett könnyű kezelhetőséget is ígér, valamint a legújabb technológiákról sem kell lemondanunk.

A nagyvas összesen kilenc csatornás, mindegyike 100 W teljesítményre képes a cég Hybrid Digital technológiája által. Olvastunk már nagyobb teljesítményről is más cégeknél, olcsóbb modellek esetében is, viszont biztosak lehetünk abban, hogy a NAD-nál a 100 W ténylegesen 100 wattot jelent. A csatornák természetesen szabadon konfigurálhatók annak tükrében, hogy mozizni szeretnénk vele, vagy zónákat kialakítani a lakószobákban.

NAD T 778 házimozi erősítő

A megjelenés a céghez méltóan egyszerre intenzív és kifinomult, az előlap java részét egy nagyméretű, TFT érintőképernyő foglalja el, társaságául csak a hangerő potméter és néhány bemenet szolgál. A hátlapon minőségi aljzatok fogadnak, a csatlakozók száma pedig pont annyi, amennyinek lenni kell, így még a hűtésért felelős ventilátornak is maradt elég hely.

NAD T 778 házimozi erősítő

A T 778 a már korábbról is ismert MDC-s felépítéssel rendelkezik a variálhatóság érdekében, a 7.1.4 Dolby Atmos, a DTS-HD Master Audio és a Dirac Live akusztikai kalibráció kombinációja, kiegészítve a 4K UHD videó pass-through-val igazán valósághű térhatás leképzésére képes úgy, hogy a kép is az elérhető legmagasabb minőséget képviselje. A cég filozófiája ugyanis továbbra is az, hogy egy házimozi erősítő a film és zene rajongóit is ki tudja elégíteni, ráadásul igen magas szinten.

NAD T 778 házimozi erősítő hátlap

Az újdonságok területén a BluOS multiroom, az MQA támogatás, a Bluetooth aptX HD és a Dirac Live akusztikai korrekciós rendszert vetették be, továbbá minden frissítés letölthető lesz majd rá.

A NAD legnagyobb házimozi erősítője, a T 778 várhatóan novembertől lesz majd megtalálható a hazai polcokon, pontos áráról egyelőre nincs információnk.

aida-audio.hu

nadelectronics.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.