Belépőszintű Onkyo házimozi erősítők érkezőben

2019. március 4., hétfő, 10:55

Onkyo audio házimozi erősítő Atmos Dolby Atmos Atmos házimozi házimozi erősítő Onkyo erősítő Onkyo házimozi Onkyo házimozi erősítő Dolby Atmos házimozi erősítő

Extra szolgáltatás felhozatalt, többek közt Dolby Atmos/DTS:X kompatibilitást és AccuEQ automatikus kalibrációt tartalmaznak az Onkyo legújabb TX-SR393 és TX-SR494 házimozi erősítői.

Immár az Onkyo belépő házimozi erősítői is kínálnak Dolby Atmos/DTS:X formátum támogatottságot. A TX-SR393 (155 W/csatorna) és a TX-SR494 (160 W/csatorna) 3.2.2, illetve a nagyobb modell esetében 5.2.2 csatornás kiosztásban képes magassági háttérsugárzókat megszólaltatni.

Onkyo TX-SR494 házimozi erősítő távvezérlő

Az erősítők egy jövőbeni firmware frissítés telepítése után egy új, ún. Dolby Atmos Height Virtualizer funkcióval bővíthetők. A DSP algoritmus segítségével, a gyártó közleménye szerint, háromdimenziós hangteret érhetünk el magassági sugárzó megléte nélkül is.

Onkyo TX-SR494 házimozi erősítő hátlap

A TX-SR393 és a TX-SR494 is összesen 4 db HDMI bemenettel és egy ARC kompatibilis kimenettel rendelkezik. A mai elvárásoknak megfelelően támogatják a 4K/60p mozgókép megjelenítést, emellett Dolby Vision és BT. 2020 támogatást is kínálnak.

Onkyo TX-SR494 házimozi erősítő

Automatikus kalibráló rendszer is része a szolgáltatásoknak: az AccuEQ segít a hangfalak frekvencia-átvitelének és távolságának érzékelésével minden csatornára nézve ideális hangnyomásszintet és késleltetést beállítani. Emellett az AccuReflex technológiával fáziskorrekciót és virtuális térhatás növelést érhetünk el.

A készülékek hamarosan Magyarországon is rendelhetők lesznek, várható érkezésükről és pontos árukról a hivatalos viszonteladóknál lehet érdeklődni.

aida-audio.hu

www.eu.onkyo.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.