M&K Sound mélysugárzó frissítések

2022. július 7., csütörtök, 14:45

MKSound audio hifi házimozi hangfal mélyláda aktív mélyláda zárt mélyláda MK mélyláda MKSound mélyláda

X+ és V+ néven mutatkoztak be az dán cég legújabb aktív szubládái. Mindkét széria háromtagú. A push-pull elven, kettős hangszóróval működő X+ modellek természetes élőhelyei kisebb-nagyobb moziszobák vagy professzionális környezetek. A V+ mélyládák a legtöbb nappaliban, átlagos lakótérben is könnyedén elhelyezhetők. Külön említést érdemel az 1400 W csúcsteljesítményű M&K Sound X15+, amely a cég első THX Dominus tanúsítvánnyal büszkélkedő terméke.

MK Sound X15 Plus és V15 Plus aktív mélyládákMK Sound X15 Plus és V15 Plus aktív mélyládák hangszóróMK Sound X15 Plus aktív mélyládaMK Sound X15 Plus aktív mélyláda hátlapMK Sound X15 Plus aktív mélyládaMK Sound X15 Plus aktív mélyládaMK Sound X12 Plus aktív mélyládaMK Sound X Plus aktív mélyládákMK Sound X Plus aktív mélyládák specifikációMK Sound V Plus aktív mélyládákMK Sound V15 Plus aktív mélyládaMK Sound V15 Plus aktív mélyláda hátlapMK Sound V15 Plus aktív mélyládaMK Sound V10 Plus aktív mélyládaMK Sound V Plus aktív mélyládák specifikációMK Sound V Plus App

M&K sound X+ mélyládák

Mindegyik M&K Sound X+ mélyláda THX minősített és a gyártó korábbi X sorozatának továbbfejlesztett kiadásai. Nemcsak gyorsabbak és hangosabbak, egy nagytestvérrel is gyarapodtak. Az X15+ 15 colos, azaz 38 cm-es hangszóróival a gyártó eddigi legnagyobb mélynyomója.

MK Sound X15 Plus aktív mélyláda

16 Hz-es alsó frekvencia-határával és dán tervezésű ICE D osztályú erősítőjével garantáltan megrázza az ülőgarnitúrát. Az X12+ esetében 18, az X10+-nál pedig 20 Hz-től kelthető életre a szubbasszus.

MK Sound X Plus aktív mélyládák specifikáció

Az X10+ és X12+ mélysugárzók tekercsei, illetve mágnesei 30 %-kal nagyobbak az elődökhöz képest. Ennek köszönhetően az X10+ RMS teljesítménye 450-ről 500 wattra nőtt, az X12+ esetében pedig 400 W helyett 600 W folyamatos terhelés lehetséges.

MK Sound X15 Plus aktív mélyláda hátlap

Mindhárom szubláda háza 25 mm falvastagságú MDF, kiegészítő belső merevítésekkel. Az alsó mélyhangszóró nyílásait megnövelték, hogy csökkenjen a levegő örvénylése miatti torzítás. Külsőleg is frissítettek a dobozokon, kissé lekerekítették az éleket és mágnesesre cserélték a védőkeretüket, a letisztultabb megjelenés érdekében.

MK Sound X15 Plus aktív mélyláda

M&K Sound V+ aktív mélysugárzók

A hagyományos lakószobákba is beilleszthető V+ sorozat is háromtagú. E modelleket olyan vájtfülűeknek szánja az M&K, akik kompaktabb megjelenésű, de nagy teljesítményű mélyládát keresnek.

MK Sound V Plus aktív mélyládák

A V10+ (200 W RMS), V12+ (300 W RMS) és V15+ (500 W RMS) neveiben - ahogy ez megszokott - a szám a hangszóró átmérőjét jelenti hüvelykben. A THX minősített V12+ és V15+ érdekessége, hogy telefonos alkalmazáson keresztül finomhangolhatók.

MK Sound V Plus aktív mélyládák specifikáció

Az Android és iOS mobileszközökre egyaránt telepíthető M&K App segítségével kényelmesen, az ülőpozícióból is elvégezhető beállításuk. Emellett automata vagy manuális EQ-is tartalmaz az említett alkalmazás.

MK Sound V Plus App

Az M&K Sound aktív mélysugárzók és high end hangfalak vásárlásával és kipróbálásával kapcsolatban a Home Movie munkatársainál lehet érdeklődni.

homemovie.hu

mksound.com

MK Sound V15 Plus aktív mélyláda

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.