DALI mélyláda zenéhez és filmhez

2018. május 3., csütörtök, 12:30

DALI audio házimozi hangfal hangszóró mélyláda mélysugárzó aktív mélyláda házimozi mélyláda DALI mélyláda DALI hangfal DALI aktív mélyláda DALI házimozi mélyláda

SUB C-8 D néven debütált a dán hangsugárzó specialista cég, a DALI új belépő kategóriás mélysugárzója, amely már itthon is megvásárolható.

A cég közleménye szerint olyan mélysugárzó létrehozására törekedtek, amely a maga kategóriájában egyformán helytáll házimozi és sztereó hangrendszerekben is. A basszreflex dobozban lefelé néző, 20,5 centis hangszóró található, amelyet 170 W RMS teljesítményű, D osztályú erősítő hajt. A hangszóró a DALI ún. low-loss sound tervezési elvét hordozza, magas minőségű préselt papírból készült kónusza nagy kimozdulásra képes. Megfigyelhetők a doboz alján lévő csonka kúp lábak, amelyek elegendő helyet biztosítnak a hangszóró által mozgatott levegő szabad kiáramlásához.

DALI SUB C-8 D aktív mélyláda

A SUB C-8 D a gyártó szavait idézve: a gyenge és erős tranzienseket is torzítás nélküli hangjellé alakítja. Az erősítőt nem csak a folyamatos terhelés, hanem a csúcsértékek hatékony leadására is felkészítették, utóbbi esetén, rövid ideig 220 W-ot is képes produkálni.

DALI SUB C-8 D aktív mélyláda hátlap

Monó LFE és sztereó RCA bemenet is található a SUB C-8 hátulján, frekvencia-átvitele 33-tól 200 Hz-ig terjed, elhelyezését a DALI a faltól 10-30 centis távolságra javasolja. Már Magyarországon is rendelhető fekete vagy fehér színben kb. 130 000 Ft-ért. A forgalmazó és a hivatalos viszonteladók honlapjain további részletes termékleírás található róla.

hu.horn.eu

www.dali-speakers.com/hu/

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.