Új DALI fejhallgató közeleg

2023. november 4., szombat, 18:30

DALI audio hifi fejhallgató DALI fejhallgató hifi fejhallgató Bluetooth fejhallgató zajzáras fejhallgató aktív zajzáras fejhallgató DALI Bluetooth fejhallgató

IO-12 néven debütált a dán cég eddigi legjobbnak tűnő fülese, mely vezetékkel és Bluetooth kapcsolattal egyaránt használható. Aktív zajszűrést tartalmaz, magas komfortot, illetve hosszú akkumulátor üzemidőt ígér. Fő különlegessége, hogy ez az első fejhallgató, amiben a gyártó SMC technológiáját sikerült alkalmazni.

DALI IO-12 Bluetooth fejhallgatóDALI IO-12 Bluetooth fejhallgatóDALI IO-12 Bluetooth fejhallgatóDALI IO-12 Bluetooth fejhallgatóDALI IO-12 Bluetooth fejhallgatóDALI IO-12 Bluetooth fejhallgatóDALI IO-12 Bluetooth fejhallgatóDALI IO-12 Bluetooth fejhallgatóDALI IO-12 Bluetooth fejhallgatóDALI IO-12 Bluetooth fejhallgató kábelDALI IO-12 Bluetooth fejhallgatóDALI IO-12 Bluetooth fejhallgatóDALI IO-12 Bluetooth fejhallgatóDALI IO-12 Bluetooth fejhallgatóDALI IO-12 Bluetooth fejhallgatóDALI IO-12 Bluetooth fejhallgatóDALI IO-12 Bluetooth fejhallgató fülpárnaDALI IO-12 Bluetooth fejhallgatóDALI IO-12 Bluetooth fejhallgatóDALI IO-12 Bluetooth fejhallgató

A DALI IO-12 tervezői ugyanazokat a hangzáshoz fűződő alapelveket tűztek ki célul, amely a gyártó hagyományos hangsugárzóira is jellemző. 50 mm-es dinamikus hangszórókat tartalmaz, melyek a cég egyedi fejlesztésű és szabadalommal védett, torzítást megszűntető SMC mágnese által képesek még jobb hangminőséget nyújtani.

DALI IO-12 Bluetooth fejhallgató

A fejhallgató mellé kábelt ugyancsak csomagolnak, mindenki eldöntheti, hogy hifi eszközhöz csatlakoztatva, vagy vezeték nélkül, okostelefonról szeretné-e hallgatni. Utóbbi esetén Bluetooth 5.2 kapcsolatot és aptX Adaptive kodeket használ (ami visszafelé kompatibilis az aptX és aptX HD verziókkal).

DALI IO-12 Bluetooth fejhallgató kábel

Az eszközön lévő gombokkal minden zenei navigáció elérhető. Telefonos alkalmazás nincsen, a gyártó közleménye alapján így egyszerűbb a felhasználói élmény. Viszont a hang bizonyos mértékig módosítható, tetszés szerint lehet választani hifi és basszus orientált hangzásmódok közül.

DALI IO-12 Bluetooth fejhallgató

A fejhallgató aktív zajkioltást (ANC) is tartalmaz, melynek erőssége, a környezeti viszonyoktól vagy személyes igénytől függően, három erősségi szinten módosítható. A beépített akkumulátor 35 órás működést biztosít egy feltöltéssel, a specifikáció szerint. Alacsony töltöttség esetén a fülesen lévő LED és egy hangjelzés figyelmeztet.

DALI IO-12 Bluetooth fejhallgató

A DALI IO-12 már Magyarországon is rendelhető kb. 400 000 forintért. Hamarosan részletes teszt cikket is közlünk róla itt, az AV-Online hasábjain!

hu.horn.eu

dali-speakers.hu

DALI IO-12 Bluetooth fejhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.