final a Muzix kínálatában

2023. október 30., hétfő, 18:15

final audio hifi fejhallgató fülhallgató hifi fejhallgató hifi fülhallgató final fejhallgató final fülhallgató high end high end fejhallgató high end fülhallgató

A Muzix Audio tovább bővítette kínálatát, mostantól a japán final cég termékei is megtalálhatók náluk. Hamarosan részletes bemutató cikkekben ismertetjük a gyártó legnépszerűbb alkotásait, addig is rövid hírben tekintjük át, hogy mi rejlik a név mögött.

final fejhallgató gyártásfinal fejhallgató gyártásfinal fejhallgató gyártásfinal D8000 fejhallgató gyártásfinal D8000 Pro Limited Edition fejhallgatófinal UX3000 Bluetooth fejhallgatófinal TWS fülhallgatófinal TWS fülhallgató

A final felsőkategóriás fül- és fejhallgatókra szakosodott cég, melyet eredetileg 2007-ben alapítottak az amerikai Molex csatlakozó gyártó leányvállalataként. Azelőtt is létező név volt, az alapokat Kanemori Takai fektette le 1974-ben, amikor speciális hangszedőt fejlesztett ki, majd közvetlen értékesítéssel komplett hifi rendszerek tervezésébe fogott.

final fejhallgató gyártás

2014-ben a final elérte függetlenségét, azóta még gyorsabban fejlődik, folyamatosan bővül a kínálat. Filozófiájuk így jellemezhető: "átfogó törekvés az alapvetően helyes dolgokért". Kezdettől fogva azt tűzték ki célul, hogy erős és egyedi pozícióra tegyenek szert Japánban és világszerte egyaránt. Első termékük egy 3D nyomtatással készült, titán házas fülhallgató, a LAB I volt.

final fejhallgató gyártás

Manapság a final a teljesen vezeték nélküli fülhallgató (TWS) kategóriában ugyancsak szerepel. Kínálatának része a ZE széria is, mely a legfrissebb mérnöki megoldásokat és pszicho akusztikai kutatásokat hasznosító Bluetooth fülhallgatókat tartalmaz.

final TWS fülhallgató

A közelmúltban egy fül köré fekvő, aktív zajkioltásra (ANC) képes fejhallgatót is bejelentettek UX3000 néven. Bluetooth 5.0 verziót tartalmaz és aptX, illetve aptX Low Latency kodek használatával, valamint a hangszóróhoz igazított elektronikus beállításokkal ígér a vártnál jobb hangminőséget.

final UX3000 Bluetooth fejhallgató

További vezetékes és vezeték nélküli, hallójáratba illeszkedő (in-ear) fülhallgatók is találhatók a gyártó kínálatában, luxusra, utazásra vagy VR hangélményre vágyókat egyformán figyelembe véve. Különösen a D sorozat érdemel említést, amivel sikerült vájtfülű kritikusok és vásárlók széles közönségét meggyőzni.

final D8000 fejhallgató gyártás

Az említett széria jelenleg három fejhallgatót tartalmaz (D8000, D8000 Pro Edition, D8000 Pro Limited Edition), melyek, ahogy a gyártó fogalmaz, a síkmágneses (planar magnetic) hangszóró technológiát mutatják be egy újraértelmezett formában. Exkluzív tulajdonságuk az AFDS (Air Dield Damping System) technológia, melynek alkalmazásával a működése során oda-vissza elmozduló membránréteg nem kerül kontaktusba a mágnessel, amikor amplitúdó (hirtelen dinamikus hangugrás) következik be.

final D8000 Pro Limited Edition fejhallgató

A final termékek már most is kaphatók a Muzix Audio kínálatában, előzetes egyeztetéssel személyes kipróbálásra is van lehetőség. Hamarosan részletesebb bemutató cikkekkel térünk vissza a legnépszerűbb fülesekre, addig árakkal és termékinformációkkal kapcsolatban a forgalmazó honlapján érdemes tájékozódni.

muzix.hu

snext-final.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.