Címke

zene [193 találat]


HiFiMAN fejhallgatók Magyarországon

2022. június 27., 13:50

HiFiMAN Sundara fejhallgatóA Muzix Group jóvoltából Magyarországon is kaphatók az amerikai HiFiMAN termékei. A nemzetközileg is nagy népszerűségnek örvendő fülhallgatók és fejhallgatók közül mindegyik rendelhető. Hamarosan tesztek is várhatók az amerikai gyártó legnépszerűbb alkotásairól!

Sheryl: Music from the Feature Documentary dokumentumfilm és dupla album

2022. június 17., 20:05

Sheryl Crow Music from the Feature DocumentaryA Sheryl című dokumentumfilmhez készült, és a művésznő teljes karrierjét átívelő filmzene egyszerre bizonyítja Sheryl Crow kitartó erejét, és nagyvonalú áttekintést nyújt az énekes-dalszerző munkásságáról.

Argon Audio SOLO hálózati zenelejátszó teszt

2022. június 16., 11:20

Argon Audio SOLO hálózati zenelejátszóAz Argon Audio név nem igazán cseng ismerősen a jól ismert márkák árnyékában, pedig már 1983 óta jelen vannak az "iparban" és készítenek audio termékeket, mégpediglen Dániában. A termékskála lefedi az egész hifi láncot a forrástól a hangfalig bezárólag. Érdekesség, hogy a filozófiájuk szerint az aktív hangfalaké a jövő, így nem kell foglakozni az erősítő kérdésével. A filozófiájuk szerint első helyen van a zenehallgatást kellemessé tévő hangzás, és nem mellesleg 3 év jótállást adnak a termékeikre, valamint folyamatos firmware frissítést ígér a gyártó. Jelen cikkben a forrással fogunk foglalkozni az Argon Audio SOLO névre keresztelt WiFi és Bluetooth streamerrel, LAN kábel nélkül.

Audioengine B-Fi multiroom WiFi streamer teszt

2022. május 25., 09:00

Audioengine B-Fi multiroom WiFi streamer

Senki sem szeret kábelekkel bajlódni, csak útban vannak, egy idő után káosz alakul ki a hifi állvány mögött és az áraik sem tekinthetők mellékes kiadásnak egy bizonyos szint felett. Megoldást jelent erre a problémára, ha WiFi vagy Bluetooth képes eszköz kerül a képbe, ahol ez a gond nem jelentkezik. Ilyen készülék például az Audioengine B-Fi aprócska zene streamer, amibe csak a feltétlenül szükséges vezetékek csatlakozói kerültek. Kapunk még TIDAL-t, Spotify-t, Napstert, Qobuzt és még sok egyéb lehetőséget a netes zeneforrásokhoz. Nem a felbontásokkal hivalkodó, de teljesen korrekt specifikációval megadott kis zenelejátszót sikerült fülügyre vennünk a napokban.

Gábor Lázár Boundary Object album

2022. május 14., 21:25

Gábor Lázár Boundary ObjectMegjelent Gábor Lázár valós időben rögzített és további szerkesztések nélküli albuma, aminek szédítően instabil ritmus- és hangszínkísérletei a hang plaszticitásában gyönyörködnek.

Cocktail Audio X45Pro hálózati zenelejátszó teszt

2022. május 12., 22:50

Cocktail Audio X45Pro hálózati zenelejátszóA Novatron, a Cocktail Audio gyártója, igen széles termékválasztékot kínál, a belépőtől a magasabb kategóriáig számos készülék áll rendelkezésre. az AV-Online is többüket tesztelte és az egyre magasabb árcédulához mindig egyre jobb hangzás és egyre több szolgáltatás társult. Az X45Pro multifunkciós hálózati lejátszó a Cocktail Audio csúcsmodellje, amely megépítésében és hangzásában egyaránt a felső kategóriát képviseli.

Alex Lifeson új bandával, új albummal és gitárjainak elajándékozásával búcsúzik a Rushtól

2022. május 9., 20:10

Envy of NoneHogyan lehet összerakni 40 éves karriert? Ha Ön Alex Lifeson gitáros, akkor ez buborékfóliában, suttogással és csókkal történik. A legendás kanadai prog-rock trió, a Rush egyharmadaként elhíresült gitáros a közelmúltban úgy döntött, hogy jótékony célra elárverezi 63 darab gitárját. Mielőtt elvált volna a hangszerektől, kifényesítette őket, húrokat cserélt és mindet behangolta, tokba helyezte, ezután mindegyiket műanyagba csomagoltak a szállításhoz.

Lotoo PAW 1 sztereó hangrögzítő és DAP bemutató

2022. május 4., 23:00

Lotoo PAW 1 sztereó hangrögzítő DAPNéha megemlítünk olyan készülékeket, amelyek nem általános zenehallgatásra, hanem inkább professzionális célokra készülnek. Közéjük tartozik a Lotoo PAW 1 is. Használható koncertek, beszélgetések, előadások hangrögzítésére, de magas felbontású hordozható zenelejátszóként sem vall szégyent. Főleg tartalomkészítők számára lehet különleges, ebben a bemutató cikkben igyekeztünk összefoglalni, hogy miért.

Silent Angel az AudioMe Consult kínálatában

2022. május 3., 11:10

Silent AngelAz AudioMe Consult megkezdte a Silent Angel termékek magyarországi forgalmazását, demózását és telepítését. A Silent Angel márka birtokosa a tajvani Thunder Data, egy zeneipari rendszer integrátor. A Thunder Data egy innovatív vállalat, a hifi streaming szakértője, amely minőségi komponenseket kínál a lakossági hálózatokhoz, illetve high end audio termékekhez fejleszt szoftveres és hardveres megoldásokat.

HiBy New R6 hordozható zenelejátszó teszt

2022. május 2., 14:35

HiBy New R6 DAPA HiBy New R6 tudástára az illetlenség határát súrolja. Kisebb testvéreitől eltérően ez a DAP már sokkal telefonszerűbb felhasználói élményt kínál, miközben hangja is jobban megfelel az audiofil igényeknek.

Wattson Audio MADISON hálózati streamer teszt

2022. április 29., 20:55

Wattson Audio MADISON hálózati streamerSvájcról sokféle jelző ugrik be az embernek köztük a pontosság, bankok és rózsaszín tehenek az alpesi legelőkön. Kevésbé ismert oldala a magas minőségű hifi és stúdió eszközök gyártása (pl. Studer ReVox) ami gyártmányok elismert etalonnak számítottak az egész világon. Manapság keveset hallunk erről az oldaláról pedig most is készülnek színvonalas termékek az országban, jelesül a Wattson Audio termékei, köztük a MADISON névre keresztelt streamer.

NAD Masters M33 hálózati sztereó erősítő teszt

2022. április 21., 20:35

NAD Masters M33 hálózati sztereó erősítőA NAD legújabb erősítői korábban Hypex Ncore, jelenleg pedig Purifi modulokra építve hozták meg a sikert a londoni alapítású, kanadai székhelyű gyártó számára. A felső kategóriás Masters széria legjobb integrált mindenese, az M33 minden szempontból telitalálat: erősítő, streamer, DAC, BluOS multiroom, Dirac szobakorrekció, HDMI eARC, fejhallgató, phono fokozat egy dobozban, ami az all-in-one megközelítés ellenére távolról sem a music centerek hangulatát, hanem minden porcikájában a felső kategóriát képviseli.

Rammstein Zeit új album áprilisban!

2022. április 7., 22:50

Rammstein Zick ZackA Rammstein bejelentette új albumát a Zeit-ot, amely április 29-én jelenik meg, és a címadó dalt a zenekar nyolcadik opuszának beharangozásaként mutatta be.

FiiO M17 hordozható zenelejátszó teszt

2022. április 4., 14:10

FiiO M17 hordozható zenelejátszóA FiiO M17 új fejezetet nyit a DAP kategóriában, rámutatva, hogy meddig lehet feszegetni egy szinte bárhol használható lejátszó határait. A kávéfőzést leszámítva alig lehet olyat említeni, amit nem tud.

Cocktail Audio X50D digitális futómű teszt

2022. március 25., 09:50

Cocktail Audio X50D digitális futóműA Cocktail Audio X50D a nevéhez méltóan egy valódi öszvér megoldás, elvileg, mint digitális futómű szerepel a nyilvántartásban, de annál jóval többet tud. Streamer, hálózati lejátszó és CD-játszó is egyben, ráadásul az összes fontosabb streaming szolgáltató kínálatát lefedi, mégpedig natívan, azaz integrálva van a belsejében. A számtalan digitális ki- és bemenet pedig igazi mindenessé teszi, nem nagyon létezik olyan megoldás, amire ne lenne képes az összeköttetések terén. A színes, nagyfelbontású LCD kijelző már csak hab a tortán, egy igazi "polihisztor" az X50D.

Pink Floyd Piper at the Gates of Dawn mono bakelit újrakiadás

2022. március 22., 07:35

Pink Floyd Piper at the Gates of DawnA Pink Floyd bemutatkozó albumának, a The Piper at the Gates of Dawn monó változata márciusban újra megjelent. A klasszikus 1967-es albumot 2017-ben James Guthrie, Joel Plante és Bernie Grundman eredeti monó analóg kazettáiból remaszterelték, és a 2018-as Record Store Day alkalmából speciális csomagolásban újra kiadták.

Egyszerre streamer és DAC a Wattson Audio újonca

2022. március 11., 10:55

Wattson Audio MADISON streamer DACBővíti kínálatát a kisméretű high end hálózati forráskészülékeiről ismert svájci cég. A Wattson Audio MADISON jóval komplexebb megközelítést alkalmaz, mint az Emerson DIGITAL vagy a korábban általunk is tesztelt Emerson ANALOG.

John Williams The Berlin Concert

2022. március 6., 09:05

John Williams The Berlin Concert2021. októberében a hollywoodi legenda, John Williams debütált karmesterként a nemzetközi hírű Berlini Filharmonikusokkal. Az 1984-es Los Angeles-i Olimpiai Szervező Bizottság megbízásából az Olimpiai Fanfare and Theme című megnyitó után Williams és a berlini játékosok legismertebb filmzenéiből adtak elő egy széles zenei válogatást. 

Magnat MMS 730 hálózati zenelejátszó teszt

2022. február 28., 12:45

Magnat MMS 730 hálózati zenelejátszóA Magnat lépett egy merészet és piacra dobta az első streaming masináját MMS 730 néven, egy olyan piacra, ahová mostanság elég nehéz belépni, ugyanis se szeri, se száma az ugyanerre a célra készült gyártmányoknak. Bátor lépés ez, akárhonnan nézzük, a konkurencia óriási és itt már nagyot kell villantani, ha sikeres szeretne lenni ezen a telített területen. Mindenesetre az árazása barátságos, a tudása is bőven elég a teljes körű használathoz. Érdeklődve és kíváncsian vettük szem és fülügyre az MMS 730-at.

Natalie Cole Unforgettable...with Love jubileumi megjelenések

2022. február 27., 16:15

Natalie Cole Unforgettable with Love 30th AnniversaryNatalie Cole többszörös Grammy-díjas és platinalemezét, az Unforgettable...with Love 30. évfordulóját 2022 elején a Craft Recordings számos különleges kiadása fogja ünnepelni.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.