Címke

zene [168 találat]


Simon Phillips - újdonságok a világ egyik legjobb dobosa háza táján!

2022. január 16., 12:40

Simon Phillips ProtocolAz 1957-es születésű Simon Phillips már 12 éves kora óta aktív zenész, olyan jazz- és rock bandák valamint előadók albumain és turnéján ütötte a bőröket, mint a Toto, Jeff Beck, Mike Oldfield, The Who, John Lord, Gary Moore, Hiromi, Joe Satriani, de még a Judas Priest egyik lemezének felvételeinél is segédkezett. Simon Phillips tudása mellett tehát a kreativitása sem kérdőjelezhető meg!

Roksan Attessa Streaming Amplifier hálózati sztereó erősítő teszt

2022. január 13., 17:20

Roksan Attessa Streaming Amplifier hálózati sztereó erősítőAz angol gyártóról a rutinos hifistának elsősorban a jó hang, jó ár párosa jut eszébe, amihez szervesen kapcsolódik a hagyománytisztelet - ami jó azt ne piszkáljuk - hozzáállás. Viszont a korral haladni kell, ezt a Roksan is belátta és piacra dobta az Attessa névre keresztelt, streaming funkciókkal, BluOS-szel ellátott erősítőjét.

Muse WON’T STAND DOWN beharangozó dal az új albumról

2022. január 9., 09:15

Muse WON’T STAND DOWNA teignmouthi űrrockerek izgalomba hozták a rajongókat a karácsonyi időszakban, amikor Matt Bellamy frontember kiszivárogtatta a dal egy részét az Instagramon élőben, miközben a hard rockra hajló WON’T STAND DOWN-t játssza az autóhifijén. A trió most elárulta, hogy csütörtökön, január 13-án jelenik meg a 2018-as Simulation Theor'-t követő album első ízelítője.

Cocktail Audio N25 Amp hálózati sztereó erősítő teszt

2022. január 2., 19:50

Cocktail Audio N25 Amp hálózati sztereó erősítőNovatronék háza táján nagy a nyüzsgés, sorra jelennek meg az új típusok, az egyik legújabb az erősítővel felturbózott N25, amit nemes egyszerűséggel Cocktail Audio N25 Amp-nek neveztek el. A "sima" N25-höz képest a változás annyi, hogy ebbe a típusba beépítettek egy D osztályú erősítőt. És ezt akár - ha úri kedvünk úgy tartja - kikapcsolhatjuk, ha netán csak hálózati futóműnek és/vagy DAC-nak szeretnénk használni, erősítő nélkül.

Trigon EXXCEED sztereó erősítő és EXCEED audio szerver teszt

2021. december 29., 22:40

Trigon EXXCEED erősítő és audio szerverA Trigon Audio "belépő" szintű - tessék az idézőjelet komolyan venni, ugyanis a hang minden csak nem belépőszíntű - EXXACT párosát már teszteltük és írtunk róla az AV-Online hasábjain. Most itt van az egy szinttel magasabb verzió Trigon EXXCEED néven és itt is egy szerver/erősítő párost vettünk szemügyre.

HiBy R3 Pro Saber hordozható zenelejátszó teszt

2021. december 17., 20:50

HiBy R3 Pro Saber hordozható zenelejátszóA HiBy R3 Pro Saber azt az élményt hozza vissza, amiért eredetileg kedvelni lehetett a DAP eszközöket. Nem megfizethetetlen, mégis jó hangminőséget nyújt, várakozáson felüli extrákkal. Egyes tulajdonságaiba könnyű belekötni, az összképbe viszont kifejezetten nehéz!

Chrystabell Midnight Star album 2022 elején

2021. december 12., 14:05

Chrystabell Midnight StarChrysta Bell Zucht, alias Chrystabell, egy amerikai énekes, dalszerző, modell és színésznő, aki San Antonióban, Texasban született. Szólómunkái mellett 1999-óta dolgozott együtt különböző projektekben David Lynch filmrendezővel és zeneszerzővel, akivel két lemezt adtak ki, név szerint a This Train-t 2011-ben és a Somewhere in the Nowhere-t 2016-ban, továbbá feltűnt Tammy Preston FBI-ügynökként Lynch Twin Peaks: The Return sorozatában is.

Aerosmith The Road Starts Hear LP

2021. december 5., 13:50

Aerosmith The Road Starts Hear LPAz Aerosmith kiadta az 1971-es próbafelvételét The Road Starts Hear címmel a Record Store napján, fekete pénteken!

HiBy R2 hordozható zenelejátszó teszt

2021. december 1., 23:50

HiBy R2 DAPA HiBy R2 hangminősége jobb, mint egy átlagos okostelefoné, ugyanakkor nemcsak DAP, hanem többek között USB DAC, TIDAL streamer és Bluetooth adó/vevő szerepet is betölt. Sok extrát ad jó áron, de hogyan lehet kihasználni gazdag funkcióit ilyen pöttöm kivitelben?

David Bowie - Toy, a művész eddig kiadatlan albuma

2021. november 28., 15:35

David Bowie ToyA David Bowie művek között a Toy továbbra is egy mitikus album, a 2001-es tervezett kiadáshoz rögzített, hivatalosan még kiadatlan zenegyűjtemény. Korábban csak nem hivatalos, kiszivárgott úton létezett (2011-ben jelent meg az interneten), de most végre megkapta a megérdemelt hivatalos, bővített kiadást.

Hiby Audio Magyarországon

2021. november 25., 11:05

Hiby hordozható zenelejátszóMostantól Magyarországon is megvásárolhatók a HiBy hordozható zenelejátszói és D/A konverterei. A gyártó széleskörű funkciókkal ellátott készülékeket kínál a belépőszinttől a felső középkategóriáig.

Peter Gabriel - új album a láthatáron és a So 35-ik jubileuma

2021. november 21., 09:10

Peter Gabriel SoPeter Gabriel a napokban új reményt adott a rajongóinak azzal, hogy hamarosan megjelenik a várva várt új szólóalbuma!

King Crimson Music Is Our Friend dupla album

2021. november 13., 12:55

King Crimson Music Is Our Friend 2021A King Crimson bejelentette, hogy november 19-én a DGM-en keresztül új élő albumot adnak ki Music Is Our Friend (Live in Washington and Albany, 2021) címmel.

Gold Note DS-10 Plus hálózati streamer és DAC teszt

2021. november 8., 17:10

Gold Note DS-10 Plus hálózati streamerA Gold Note termékei közül még nem volt lehetőségünk meghallgatni egyet sem, így izgatottan vártuk a gyártó streamer és DAC feladatokat magas szinten ellátó DS-10 Plus nevű egységét. Ez a DS-10 továbbfejlesztett változata, ami rendkívül széleskörű szolgáltatáspaletta mellett kiemelkedő hangminőséget is ígér.

Kitaro-Sayake

2021. november 6., 19:40

KitaroA szintetizátor-varázslók kedvelői Vangelis és Jarre neve mellett biztosan ismerik a legendás Kitaro nevét is, aki ugyan szűkebb réteg igényeit próbálja kielégíteni, hiszen munkásságának évtizedei alatt mindig előtérbe helyezte a japán tradicionális zenekultúra gyökereit.

John Coltrane A Love Supreme: Live in Seattle album

2021. november 1., 10:40

John Coltrane A Love Supreme Live in SeattleAmikor John Coltrane 1965 elején kiadta az "A Love Supreme"-et, a rajongók az első hallásra mesterműnek nevezték, és az év legjobbjainak járó elismerések is megérkeztek. Pályafutása legnagyobb kereskedelmi slágere lett, és talán a legidőtlenebb istentiszteleti zene az amerikai kánonban.

Volumio Primo hálózati zenelejátszó teszt

2021. október 31., 18:30

Volumio Primo hálózati streamerVolumio Primo a flexibilis lejátszó, ahol házasságot köt az Asus és a Volumio. Minden hifista életében eljön az a pillanat, ha PC-ről hallgat zenét, hogy többet és jobbat akar a meglévőnél. Felvetődik a kérdés, mi is lehetne a következő lépés? Kézenfekvőnek tűnik egy audio PC megvétele, de azzal több gond is lehet. Hangminőségben természetesen az lenne a jó választás, de nem mindenki szeretne egy, csak zenére kihegyezett számítógépet fenntartani, feladva ezzel annak univerzális jellegét és korlátozva a használhatóságát.

NAD C 700 hálózati sztereó erősítő teszt

2021. október 27., 23:50

NAD C 700 hálózati sztereó erősítőLehet ódzkodni a kisméretű és mindenes lejátszó/erősítő kombóktól, csak nem érdemes. A NAD is megcsinálta a maga kompaktját NAD C 700 néven, ami egy erősítő streamer keverék. Nincs olyan netes streaming, amit nem játszik le, elegendő erősítő teljesítmény van még a választékban, sőt még exkluzív Radio Paradise MQA üzemmódra is futotta BluOS rendszer jóvoltából. Korrekt és szép színes kijelző van még az étlapon a kompakt méret mellett. Jött, látott, és győzött a NAD C 700?

Genesis The Last Domino? The Hits album és turné

2021. október 23., 11:55

Genesis The Last Domino The Hits albumEgy meglehetősen valószínűtlen pletykából indult az egész, majd az idén  tavaszzal a dolgok egyre valószínűbbek lettek, körvonalazódtak, majd hivatalosan bejelentették, hogy a Genesis Tony Banks, Phil Collins és Mike Rutherford által újra összeáll. A 2020-ra tervezett műsorokat 2021 áprilisára helyezték át a koronavírus járvány miatt, ami így további két előadással bővült, egy Birmingham és egy London számára. 2021 januárjában a bemutatókat szeptemberre és októberre halasztották ismét a pandémiára hivatkozva.

Pat Metheny: Side-Eye NYC (V1.IV) album

2021. október 17., 13:30

Pat Metheny Side-Eye NYC V1.IVOktóber 22-én jelenik meg Metheny új triójának albuma, amin James Francies zongorán és Marcus Gilmore dobokon játszik, ráadásul mindezt élőben!

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.