Címke

konnektor [3 találat]


Új okosotthon-eszközök a Hamától

2019. április 5., 09:20

Hama Smart SolutionA Hama kínálatában nemrég jelentek meg különféle okoseszközök, melyek alapfunkcióikon túlmenően belépőt jelenthetnek az IoT alapú okosotthonok világába. Ahogy e technológia fejlődik, úgy válnak egyre elérhetőbbé és gazdagabb funkcionalitásúvá ezek az eszközök is. A Hama kínálatából okosizzókat, lámpát, nyitás és mozgásérzékelőt valamint konnektort próbáltunk ki.

Mi történik, ha tölteni akarjuk a telefonunkat egy külföldi szálloda konnektorából? 2. rész

2016. július 3., 14:25

Utazó adapterBedughatjuk a telefon töltőjének villásdugóját egy olasz vagy svájci konnektorba? No és miért nem megy bele a máltai konnektorba a laptop tápjának csatlakozója?

Cikksorozatunk második részében sorra vesszük a különböző típusokat. Megvizsgáltuk, hogy mennyire praktikusak, mit tudnak illetve mekkora az áramütés kockázata velük. (Ezen a téren, nem meglepő módon, az olcsóbbak szerepeltek rosszabbul.)

Mi történik, ha tölteni akarjuk a telefonunkat egy külföldi szálloda konnektorából? 1. rész

2016. július 2., 21:25

Olasz konnektor és adapterBedughatjuk a telefon töltőjének villásdugóját egy olasz vagy svájci konnektorba? No és miért nem megy bele a máltai konnektorba a laptop tápjának csatlakozója?

Annyi hordozható lejátszó és hangrendszer tesztje után ideje volt, hogy megnézzük, mi is vár ránk, ha tényleg elvisszük magunkkal ezeket a kis zenegépeket. Tudjuk-e csatlakoztatni a kis mini hangrendszerünket az olasz, vagy máltai konnektorba? Fel tudjuk-e tölteni a telefonunkat svájci vagy dán hotelszobában?

Kétrészes cikksorozatunk első részében egy rövid áttekintést adunk a konnektorokról és dugókról, a második részben pedig alapos tesztnek vetünk alá közel harminc utazó adaptert.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.