Nyílt napok a Házimozi Stúdióban

2017. október 29., vasárnap, 20:50

Házimozi Stúdió audio házimozi moziszoba házimoziszoba high end házimozi rendszer high end házimozi

November 10-12-ig nyílt napokat tart a Házimozi Stúdió, melynek keretein belül frissen elkészített bemutató helyiségüket is ki lehet próbálni.

Házimozi StúdióHázimozi Stúdió Nappali bejáratJBL 4367 hangfal a Házimozi StúdióbanJBL 4367 hangfal a Házimozi StúdióbanJBL 4367 hangfal a Házimozi StúdióbanREL 212SE aktív mélyláda a Házimozi StúdióbanArcam AV860 házimozi processzor a Házimozi StúdióbanArcam AV860 házimozi processzor a Házimozi Stúdióban

A Házimozi Stúdió bemutató háza hamarosan újabb helyiséggel fog bővülni a korábban általunk is látogatott Nappali és Grand Theatre szobákon kívül. Ennek és a közelmúltban kínálatukba kerülő új termékeknek apropójából tartják a hamarosan sorra kerülő nyílt napokat. A TRON 2.0 fantázianévvel ellátott szoba egyik érdekessége, hogy hangszigetelését a Hang és Tűz Kft. végezte, PhoneStar csendlapok telepítésével.

JBL 4367 hangfal a Házimozi Stúdióban

Az esemény keretein belül a látogatók megismerkedhetnek a SIM2 projektorokkal, Stewart Filmscreen házimozi vetítővásznakkal és a JBL Synthesis 4367 stúdió monitor hangfalakkal, melyek Dolby Atmos/DTS:X-képes házimozi rendszer front csatornájaként tesznek majd szolgálatot. A rendszerekbe fűzött elemeknél többek között az Arcam AVR850 házimozi erősítő és AV860 házimozi processzor is bemutatja tudását, a basszusok keltésében pedig REL S5 és REL 212SE audiofil mélyládák fognak segédkezni.

Arcam AV860 házimozi processzor a Házimozi Stúdióban

Az esemény lehetőséget nyújt azok számára, akik meg szeretnének ismerkedni a privát házimozizás fogalmával és általában a kategória prémium szegmensével, a high end eszközök által elérhető zenei és filmes élménnyel. A nyílt napokra történő jelentkezés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mindenki név és e-mail cím megadásával foglalhat előre egyeztetett időpontot a Házimozi Stúdió honlapján keresztül. A 10-18 óra között, óránként tartott bemutatókon egyidejűleg 3 fő vehet részt a komfortos és felmerülő kérdések esetén informatív időtöltésen.

www.hazimozistudio.hu

REL 212SE aktív mélyláda a Házimozi Stúdióban

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.