Címke

WAVE [4 találat]


Audio formátumokról tömören, avagy hány bit kell a boldogsághoz? 6. rész WAV

2020. február 22., 07:10

WAVA Szent Grál az alfa és az ómega, a kezdet és a vég, a végső megoldás a WAV formátum az audio formátumok közül. Legalábbis sokak szerint, de biztosan igaz ez az állítás? Színpadra lép a WAV, megnézzük mit is tud ez a formátum.

BOSE demószoba az Extreme Audio boltjában

2013. december 18., 17:10

Extreme Audio Bose márkaboltAz apró, rejtőzködő és mégis ütős hangzású rendszerek talán legismertebb gyártójának termékei új otthonra leltek az Extreme Audio boltjában.

Paradigm Monitor 7-es sorozat házimozi hangfalszett teszt

2012. november 15., 14:20

Az idén harminc éves Paradigm egy érdekes gyártó. Facebook oldala teli van modern szatellit hangsugárzókkal kapcsolatos bejegyzésekkel, a honlapjukon "OH!" és "OMG!" kezdetű idézetek váltakoznak, nagyon is amerikai megjelenésű, dagadó alkatú mélyládák és szupervékony hangsugárzók reklámjaival. Divatos, modern és cseppet sem megszokott az, amit ott látni lehet. Kutatni kell, hogy valami ismerősebb formával is találkozzunk. Mintha a formatervezés szabadsága lenne az elsődleges vezérelv. A tesztre kapott Monitor széria azonban olyannyira tradicionális és nemesen egyszerű, hogy akár ProAc is lehetne, de nem az.

Jamo S 606 HCS 3 házimozi hangfalszett teszt

2012. október 18., 05:40

Volt idő, amikor nehéz volt műszaki üzletet találni Jamo hangdobozok nélkül, majd kicsit észrevétlenné vált a márka. Amit most látunk, az könnyen lehet egy nagy visszatérés előszele.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.