Címke

VIABLUE teszt [4 találat]


VIABLUE rezgéscsillapítók, alátétek

2024. március 21., 07:10

VIABLUE rezgéscsillapító talpakA VIABLUE a megbízható és kellőképpen kiegyensúlyozott hangú kábelei (a szerkesztőség állandó jellegű használati eszközei) mellett a vibráció csökkentő megoldásoknak is nagy híve, mondván a teljes értékű zenei élményhez hozzátartozik az azt bemutató eszközök csillapítása is. Persze ilyeneket sok másik cég is árul, azonban a jelzett gyártó kiegészítőket is gyárt, amik nélkül nehézkes lehet az installálás, nevezetesen csavarokat, csavar átalakítókat pld M6/M8 és sima alátéteket is. Lássuk röviden mi az a rezgés csillapítás, mire kell, mikor használjuk?

VIABLUE UFO és VIABLUE UFO XL rezgéscsillapító talp teszt

2022. szeptember 10., 20:35

VIABLUE UFO rezgéscsillapító talpA német illetékességű VIABLUE nem csak elismerten jó minőségű és számtalan rendszerbe jól illeszkedő kábeleket gyárt, hanem alátéteket, tüskéket és csillapító tappancsokat is, amiket a formájuk alapján UFO-nak keresztelt el.

VIABLUE felső kategóriás kábelek tesztje

2022. január 28., 21:20

VIABLUE kábelek tesztjeA "belépő" szériás VIABLUE kábelek után most a felső kategória került sorra, abból csemegéztünk és teszteltünk egy komplett sorozatot. Mégpedig az NF-S6 Air RCA, NF-S6 Air XLR, SC-6 Single Wire, X-60 Silver Power típusúakat vettük szem és fülügyre.

VIABLUE kábel teszt

2022. január 11., 19:10

VIABLUE kábel tesztNem csak Kínából áll a világ, Európa igyekszik nem lemaradni a versenyben. A VIABLUE cég nem ismeretlen a hifisták körében, főleg kábeleivel és rezgéscsillapító eszközeivel jeleskedik. Ezekkel igyekszik szembeszállni a kínai dömpinggel és megmutatni, az öreg kontinens sem marad le hangminőségben a keleti sárkánnyal szemben. Jelen tesztünk tárgya most egy rakat VIABLUE kábel, négy darab analóg (XLR, RCA, hangfal és táp) és egy darab digitális Ethernet.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.