Címke

IGZO [3 találat]


ISE 2013 - Sharp

2013. február 15., 15:50

ISE 2013 SharpA Sharp standja jövőbe mutat, egész pontosan a jövőt tárja elénk. Az LCD-képernyők gyártásában jeleskedő japán vállalat új fába vágta fejszéjét az IGZO technológia alkalmazásával. Igaz, konzumer termékeket nem hoztak az idei ISE kiállításra, viszont az üzleti, oktatási és reklámcélokra szánt megoldásaiktól azonban a laikusok szája is tátva maradt. Mi több, úgy tűnik, van annyi a gyártó tarsolyában, ami kimentheti a nehéz helyzetből ? legalábbis reméljük, mert látható, hogy az öreg japán óriás képes értékes innovációkat letenni az asztalra, ez pedig mindannyiunknak jó.

Sok új Sharp tévé, újabb IGZO bemutató

2013. január 15., 07:15

Sharp 8K TV CES 2013Az idei CES mintha csak a 4K és az OLED előretöréséről szólt volna, így üdítő színfolt, ha egy gyártónak más is van a tarsolyában. Ilyen a Sharp is, a szokásos új típusok bejelentése mellett ismét az IGZO technológiát igyekezett bemutatni a közönségnek.

Sharp IFA 2012

2012. szeptember 4., 05:50

A Sharp idén ünnepli 100-ik születésnapját. Ennek örömére, az idei IFA-n végre sikerült egy nagy és kimondottan látogatócsalogató standot építeniük. A standon mindenhol feltűntek a nagyobbnál nagyobb LED háttérvilágítású LCD tévék, hol egyszerűen csak tornasorba rendezve, hol házimozi rendszerrel kiállítva. Dicséretesen segítőkész munkatársakkal és ahol kell, ott korrekt tájékoztató táblákkal.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.