Címke

Audio Pro hangfal teszt [5 találat]


Audio Pro A48 aktív hangfal teszt

2023. augusztus 8., 18:20

Audio Pro A48 aktív hangfalA legtöbb álló hangfal túl domináns látvány egy kis vagy közepes alapterületű nappaliban. Az Audio Pro A48 kompakt, ráadásul okos, de mi a helyzet az erővel? Vajon bírni fogja a terhelést, ha házibuli jön? És ha dinamikus zenét küldünk rá? Nem gyengék a 13 centis mélysugárzók? Sok átlagfelhasználói kérdés vetődik fel, de több mint 4 évtized alatt könnyű válaszokat találni, főleg svéd fejlesztők társaságában.

Audio Pro A28 aktív hangfal teszt

2023. március 10., 21:25

Audio Pro A28 aktív hangfalAz Audio Pro A28 úgy döntött, hogy kívül-belül biztonsági játékos marad. Bőkezűsége ellenére szigorúan teljesítményének határain belül tartózkodik. Ezért döbbenetet, óriási meglepetést nem feltétlenül okoz, de nem is arra készült, hogy lélekbe tiporjon. Inkább kellemes kiegészítőnek, multimédiás mindenesnek, ami az online világ kényelmét kézbesíti. Eszerint próbáltuk mérlegelni képességeit.

Audio Pro SW-10 aktív mélyláda teszt

2021. április 16., 23:05

Audio Pro SW-10 aktív mélyládaA svéd Audio Pro mindeddig leginkább egydobozos, Addon Bluetooth hangszóróival vált ismertté hazánkban, pedig a kezdetek kezdetén, mintegy 40 évvel ezelőtt, az első termékük két mélysugárzó volt, nevezetesen az ACE-Bass technológiát használó B2.50 és B4.200. Az SW-10 életre hívásával - Jens Henriksen az Audio Pro kereskedelmi igazgatója elmondása szerint - elsősorban a maguk gyártotta és már 2020 eleje óta kapható A26 és A36 típusú aktív hangsugárzóik mellé igyekeztek egy tökéletes párosítási lehetőséget kínáló mélyládát alkotni, túlszárnyalva a már piacon lévő Addon SUB által kínált minőséget. Kis kockájuk, mellyel a gyártó tehát tulajdonképpen a gyökereihez tér vissza, természetesen más sztereó vagy házimozi rendszerhez is könnyen illeszthető.

Audio Pro A26 aktív hangfal teszt

2020. június 22., 17:05

Audio Pro A26 aktív hangfalAz Audio Pro A26 azoknak készült, akik még tudnának a tv két oldalán annyi helyet szorítani, hogy igényes külsejű aktív hangfalpárral tegyék élvezetesebbé multimédiás tevékenységeiket. Beépített, vezeték nélküli extráinak köszönhetően azonban multiroom  hangrendszer zónájaként képes üzemelni, tehát egy hosszú távú projekt lépcsőfokának is tekinthető.

Audio Pro Addon T14 aktív hangfal teszt

2019. január 28., 13:05

Audio Pro Addon T14 aktív hangfalÉrdekel, hogy mit tud egy aktív, Bluetooth-os sztereó hangfalszett? Minket is érdekelt, ezért kipróbáltuk az Audio Pro Addon T14 hangrendszert, ami egyfajta minden-egyben sztereó rendszer, amihez nem kell más, csak egy telefon, vagy tévé és máris szól.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.