Új Monitor Audio Gold hangfal sorozat

2011. augusztus 8., hétfő, 10:55

hangsugárzó szalag magassugárzó C-Cam membrán Monitor Audio Gold McIntosh

Felfrissült a Monitor Audio második legnagyobb szériája, a Gold család. Ahogyan az jó gyártónál lenni szokott, a csúcsmodelleken szerzett tapasztalatok és az abban kipróbált technológiák, illetve anyagok apránként beköltöznek a kisebb típusokba is.

Persze a Gold GX modellek nem kis kategóriásak, így a Platium szériából átvett megoldások ide nem is apránként, hanem szinte érintetlenül költöznek be. A beépített technika, mint a C-Cam membránok, amik kerámia bevonatos alumínium/magnézium szerkezetűek és egyaránt megtalálhatóak a mély és középsugárzókban, vagy a szalag magassugárzó ami akár 60 kHz-ig is hajtható, no meg persze az különálló közép- és mélysugárzó kamrák, a minőséget és teljesítményt egyesítik. A Pureflow ezüst belső kábelezés pedig olyasvalami amitől a megszállott audiofilek biztos felkapják fejüket.

A belső értékek ízléses csomagolást is kaptak. Az elsőosztályú és feltűnően precíz illesztésű fa borítások, vagy fekete esetleg fehér zongoralakk bevonat, illetve az íves oldalfal szemet gyönyörködtetőek. Utóbbi nem utolsó sorban komoly akusztikai célokat is szolgál. A membránok előtti védőrácsot pedig mágneses tartó fogja helyén, így ha azt levesszük, nem kell rút lukakat, rögzítési nyomokat nézegessünk. Ohh, és a lista még hosszú. Ecsetelhetnénk még a Hive Port bass reflex nyílásokat vagy az présöntött csatlakozókosarakat és még vagy tucatnyi finomságot. No de...

Aki teheti, inkább hallgassa meg!

Az új Gold GX sorozat ugyanis megérkezett és meghallgatható a Stream Audio bemutatótermében. Az egyedüli hazai bemutató készlet a GX300 álló/front, GX50 háttér, GX350 center hangdobozból és GX SUB mélysugrázóból áll. A méltó meghajtást a Mcintosh MX510 processzor és MC205 végerősítő (5x200 W) adja. A bemutató képéről pedig a JVC DLA-X3 3D projektor gondoskodik egy 240cm-es Stewart GreyHawk vásznon. Mivel Magyarországon mindösszesen egy ilyen meghallgatható szett van, nem elmulasztandó az előzetes telefonos bejelentkezés. Egyúttal azt is érdemes előre tisztázni, ha esetleg más összeállításban szeretnék meghallgatni a hangfalakat.

Bővebb információért forduljanak a Stream Audio-hoz:

www.streamaudio.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.