Philips csúcstévé a láthatáron

2014. július 30., szerda, 06:05

Philips TV UHD Ambilight LED TV LCD TV UHD TV 4K TV Philips TV Ambilight TV Android TV Philips 9800 Philips Ambilight TV

Nemrégiben új zászlóshajó jelent meg a Philips TV-kínálatában. Termékadatai alapján a 9800-as UHD TV a legjobb képmegjelenítő, ami eddig elhagyta a cég gyártósorait.

Az első számú érdekesség, hogy a Philips csúcskategóriás televíziója Android operációs rendszerrel érkezik, egész pontosan a 4.2.2-es (Jelly Bean) verzióval. A szoftver nem csak gyorsaság és kezelhetőség szempontjából fontos, hanem az egyéb funkciók és a Google Play áruházból letölthető, tengernyi segédalkalmazás miatt is. A készülék természetesen képes 3D-s anyagok megjelenítésére, továbbá beépített WiFi-vel is rendelkezik. Utóbbit kiaknázza az alaptartozékként csomagolt, vezeték nélküli, 50 wattos mélysugárzó, egyébként maga a TV 2x15 W hangszórókészletet tartalmaz.

Philips 9800 Android Ambilight UHD TV

A szóban forgó televízió pontos típusszáma 65PUS9809, 3480x2160 pixeles LCD panelre épül, képátlója 164 cm. További különlegesség a márka sajátos Ambilight háttér megvilágítása, amiből ? csúcsmodellhez illően ? négyoldalas kialakítású, a tévé hátlapján teljesen körbefutó fényfüzért kapunk. A dupla tunerrel ellátott készülék többfajta kontrasztjavító technológiával is rendelkezik: például a Micro Dimming Premium eljárás aktiválásával minden egyes képkocka elemzésre kerül, és az elektronika a mért adatok alapján a háttérvilágító LED-eket szabályozza.

A Philips 65PUS9809 elérhetőségével és fogyasztói árával kapcsolatban, az itthoni márkaboltokban és bemutatótermekben lehet érdeklődni.

www.philips.hu/tv

Philips 9800 Android Ambilight UHD TV

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.