Norah Jones 'Til We Meet Again koncertalbum

2021. május 22., szombat, 17:40

vinyl lemez vinyllemez lemezajánló zeneajánló CD-lemez

A közel két évtizedes karriert maga mögött tudó, kilencszeres Grammy-díjas énekesnő, dalszerző és zongorista Norah Jones április 16-án adta ki első élő albumát, a 'Til We Meet Again-t.

Norah Jones Til We Meet AgainNorah Jones liveNorah Jones Til We Meet AgainNorah Jones Til We Meet AgainNorah Jones

A 14 számot tartalmazó gyűjtemény dalait az Egyesült Államokban, Franciaországban, Olaszországban, Brazíliában és Argentínában rögzítettek 2017 és 2019 között. Az első kislemezt, az It Was You-t, amelyet már streamelni vagy letölteni is lehet, a kaliforniai Dana Point-ban. A 2018-as Ohana Fesztiválon rögzítették, ahol a Pete Remm orgonán, Christopher Thomas basszusgitáron és Brian Blade dobon kísérte Norah Jonest. Az albumon más zenészek szerepelnek, mint Jesse Murphy basszusgitáros, Jesse Harris gitáros, Jorge Continentino fuvolaművész és Marcelo Costa ütőhangszeres.

Norah Jones live

"Akár zenészek, akár rajongók vagyunk, mindannyian hiányoljuk az élő zene varázsának megosztását" - mondta Jones sajtóközleményében. "Facebook oldalamon minden héten más és más jótékonysági szervezetet emelek ki, hogy szeretetet küldjek azoknak az embereknek, akik fáradhatatlanul dolgoztak az élő zeneipar kulisszái mögött és munkájukat átmenetileg felfüggesztették. Alig várom, hogy újra együtt lehessenek."

Norah Jones

A 'Til We Meet Again című album Jones teljes karrierjét lefedi, 2002-es debütálásától, a Come Away With Me-től, a 2004-es Feel Like Home-on, és a 2012-es Little Broken Hearts-on át a 2016-os Day Breaks-ig, valamint a legújabb kislemez dalai is szerepelnek rajta, köztük a Grammyre jelölt I'll Be Gone. Az album Norah Jones lenyűgöző szólózongorás előadásával zárul a Soundgarden Black Hole Sun című dalával, ami tisztelgés Chris Cornell előtt, és a detroiti Fox Theatre-ben vettek fel néhány nappal Cornell halála után, ugyanazon a helyszínen.

A 'Til We Meet Again című albumot Norah Jones és Jamie Landry készítette, és már kapható vinyl, CD vagy digitálisan letölthető formában.

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.