Megrázó mélyek Dániából

Frissítette mélysugárzó kínálatát a Jamo

2012. január 9., hétfő, 07:55

Jamo SUB 210 SUB 260 SUB 360 SUB 660 házimozi mélysugárzó sub subwoofer mélyláda mélynyomó hangfal Jamo hangfal Jamo mélyláda

Idén Januárban Magyarországra is berobbantak a dán HiFi manufaktőr legújabb fadobozos mélyládái. Az új modellek első ránézésre mit sem változtak, azonban történt néhány érdekes ráncfelvarrás.

Tucatnyi mélyládát kínál a Jamo, ez a tekintélyes skála egyből leszűkül, de változatlanul meggyőző marad, ha csak azokat a modelleket vesszük szemügyre, melyek önmagukban is beszerezhetőek. Ezúttal a SUB 200, 250, 300 és 650 sorszámú termékeket frissítették, melyeknek típusa egyben saját teljesítményüket is jelzi. A modellfrissítés következtében új nevet kaptak, de teljesítményük változatlan maradt, tehát immár SUB 210; 260; 360 és 660 néven lehet elérni őket. Az elsődleges ok, amiért frissítve lettek e modellek, az EU által előírt követelmény volt, miszerint az elektronika kikapcsolt (standby) állapotban nem fogyaszthat többet 1 wattnál. A család legkisebb, 210-es tagja némi alakformáláson esett át, 200-as elődjéhez képest ő nem a hagyományos hasáb, hanem kocka alakú kabinettel dübörög - a nagyobb modellek kivitele változatlan maradt. Amin viszont módosítottak, az maga a membránkészlet - a nagyobb testvérek előző változatain szőtt polipropilén hangszórókat alkalmaztak, mostantól préselt papírforgács ötvözetből készült membránokat láthatunk az új Jamo mélyládákon, ez az anyag elviekben egyenlítettebb, lágyabb karaktert ad. Aki kíváncsi e termékek tudására, kipróbálhatja és meg is vásárolhatja őket a hivatalos forgalmazó budapesti bemutatótermében. A kb. 50 ezer forintba kerülő belépőszintű, 210-es modelltől kezdve egészen a brutális méretekkel és 650 W-os erősítéssel felvértezett SUB 660-asig bezárólag mindegyik mélyláda kiállításra kerül január második felében.

www.hangcenter.hu

JAMO SUB 660 front

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.