Még feljebb tör az IsoTek

2014. október 27., hétfő, 14:25

IsoTek EVO3 EVO3 Optimum tápkábel hifi kábel IsoTek tápkábel IsoTek EVO3 Optimum

Új hálózati tápkábel jelent meg az IsoTek kínálatában, EVO3 Optimum néven. Az újonc a gyártó eddigi legjobb minőségű vezetéke, 2 méteres hosszban, már Magyarországon is elérhető.

IsoTek EVO3 Optimum tápkábel

Az IsoTek tömören fogalmazta meg az EVO3 Optimum leírását: ?Egy topkategóriájú tápkábel, amellyel összefoglaltuk az élvonalbeli tervezés, az egyedi geometriájú vezetők, és a lehető legtisztább réz előnyeit?. Elmondásuk szerint döbbenetes szintű teljesítőképesség-javulást érhetünk el a vezetékkel hifi és házimozi készülékeken egyaránt. Az egyedileg megmunkált, ezüsttel bevont (OCC ? Ohno Continious Cast) réz vezetőszálak enyhe spirál alakzatban haladnak a mylar és teflon védőrétegek alatt, a vezeték rugalmasságát és rádiófrekvenciás interferencia (RFI) elnyelő képességét belső pamutszálak alkalmazásával oldották meg. Az Optimum kábel 24 karátos arannyal bevont érintkezőket és Neutrik csatlakozófejeket tartalmaz.

Amennyiben olvasóink kíváncsiak a termék tudására, kipróbálhatják az Audio Centrum márkaboltjában, illetve honlapunkon is hamarosan részletes cikket olvashatnak róla.

www.audiocentrum.hu

www.isoteksystems.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.