ISE 2014

2014. március 1., szombat, 15:35

ISE ISE 2014 kiállítás beszámoló hifi

Idén is ellátogattunk az ISE (Integrated Systems Europe) kiállításra Amszterdamba, mely  a kép- és hangrendszerek világának egyik legfontosabb és legnagyobb európai seregszemléje. Ahogy a kiállítás nevéből is adódik, elsősorban integrált, installált megoldások gyártóinak kedvez ez az esemény, illetve a szakterület iránt érdeklődőknek. Függetlenül attól, hogy töméntelen professzionális képi-hangi szolgáltatással találkoztunk, igen szép arányban előfordultak olyan eszközök is, melyek egyértelműen az otthoni szórakoztatást jegyében fogantak.

A több mint 30 000 négyzetméteren közel 900 kiállítóiból, az általunk legérdekesebbnek tartott termékekből, összeállításokból gyűjtöttünk össze egy csokorra valót.

ISE 2014 Primare - ELAC

ELAC stand. Előttünk, állványba bújtatva díszeleg a Primare vadonatúj elő-végfok párosa, mely már a 2014-es CES-en is bemutatkozott. A PRE60 és A60 néven forgalomba kerülő elektronikák hamarosan itthon is elérhetőek lesznek.

ISE 2014 ELAC

ELAC Air-X vezeték nélküli aktív hangsugárzók. Hozzájuk már volt szerencsénk az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon is. Az itt lévő darabok csak kiállítási célból kerültek ide, de Magyarországon már bárki megfülelheti őket.

ISE 2014 Rotel

Elénk tárul meztelenül a Rotel RMB 1585 házimozi végerősítő. Az új ?szörnyeteggel? tovább bővül a Rotel felsőbb szériája. Balra látható a tavaly debütált DAC, az RCD-1570 CD-játszó valamint egy hozzájuk passzoló sztereó RC-1570 elő- és RB-1582 mkII végfok. Innen tovább haladva, fehér ruhába öltözve díszelgett a szintén nemrég gyártásra kerülő B&W CM10 álló hangfal.

ISE 2014 Bowers Wilkins

A B&W stand kellős közepén tündöklött a 805 Diamond Maserati Edition állványos hangfal. Apró érdekesség, hogy ez a modell idén Magyarországra is ellátogat, de csak limitált mennyiségben. Ugyanitt, természetesen az egykori csúcsmodell Nautilus álló hangfal is megtekinthető volt, sajnos néma állapotban.

ISE 2014 WyreStorm

A WyreStorm otthoni felhasználásra szánt multiroom rendszeréhez immár friss, iOS mobileszközre is telepíthető vezérlőszoftvert kínálnak.

ISE 2014 Tannoy

Annak ellenére, hogy integrált rendszerekre fókuszál az ISE, nem éppen integrált megoldásként köszöntötték a látogatókat a Tannoy hatalmas álló hangfalai.

ISE 2014 Sennheiser

Sennnheiser csúcsmodellek ABC-sorrendben. Sorban harmadikként kacsingat felénk a HDVD 800 fejhallgató erősítő, melyet kifejezetten a márka csúcsmodell füleseihez ajánlanak.

ISE 2014 ReQuest

A ReQuest is új kezelőfelületet (gyakrabban használt nevén GUI) kapott.

ISE 2014 ReQuest - The Beast

A ReQuest jelenlegi topmodell médiajátszója, melynek típusa: The Beast. Tavaly még csak a készülékház csupasz váza állt a cég standján, immár komoly hardverrel telepakolt gépet láthatunk.

ISE 2014 Steinway

Steinway hangfalak. A képen látható csúcsmodell és a hozzá tartozó elektronika árából két családi házat vehetünk.

A CIKK MÉG NEM ÉRT VÉGET, KÉRLEK LAPOZZ!

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.