ISE 2013 - ReQuest Audio

2013. február 21., csütörtök, 16:55

ISE ISE 2013 ReQuest MP Plus MP Mini médialejátszó Blu-ray házimozi multiroom kiállítás beszámoló

A ReQuest standján megtekinthettük legújabb médialejátszóikat, melyek közül az MP Plus számított valódi újdonságnak. Ezt a készüléket rengeteg hálózati szolgáltatással felvértezték, és hogy minél könnyebben vezérelhessük, mobil applikáció is jár mellé.

A ReQuest MP Plus fő előnye beépített Blu-ray olvasójában rejlik, mely nem csak lejátszani, hanem bemásolni is képes a forrásanyagokat ? legyen szó audio CD, DVD, vagy akár BD lemezekről. Az archivált filmek vagy zenék központilag, szerver alapon lejátszhatóak, így akár egy másik szobából, másik televízió előtt ülve is böngészhetjük médiatárunkat. Utóbbit nagymértékben felgyorsítja az okostelefonokra és tabletekre egyaránt telepíthető alkalmazás, melyen belül az adott filmek borítóit és egyéb kiegészítő adatokat is megjeleníthetünk. Táblaszámítógép híján használhatjuk jó öreg nyomógombos klaviatúránkat, ilyen esetekre szolgál a MP Plus fedélzetére integrált, IR és WiFi billentyűzetekkel kompatibilis USB-port.

ISE 2013 ReQuest Audio MP Plus

Ahogy manapság elvárható, a ReQuest termékei online szolgáltatásokkal is rendelkeznek. Ha úgy tartja kedvünk, YouTube, Hulu TV és NetFlix videós tartalmakat is nézhetünk, egészen full HD felbontásig. Apropó, a ReQuest MP Plus és MP Mini készülékek egyelőre ?csak? 2D formátumban képesek üzemelni. A cég munkatársa szerint azonban gőzerővel dolgoznak azon, hogy a következő generációk 3D-képesek legyenek. Ha a felhasználóknak nem létszükséglet a Blu-ray olvasó megléte, választhatják az optikai meghajtó nélküli, MP Mini változatot is. Mindkét modell zajkibocsátása egészen baráti, mindössze 26 dB, ami a késő esti filmezéseknél nem hátrány.

A ReQuest nem nyugszik, folyamatosan fejleszti meglévő termékeit és nem félnek új utakon elindulni. Utóbbit igazolja a stand szélére kiállított, félig-meddig koncepciós célú, hatalmas készülékház, melynek előlapján sokat sejtető ?Beast (szörnyeteg)? felirat sötétlik. A márka egyik munkatársa ezt nyilatkozta a hamarosan elkészülő bestiáról: ?Ideje kivenni a részünket az igazi csúcskategóriából, ezért csak annyit mondhatok, hogy nemsokára igazán komoly forráseszközt dobunk piacra azoknak, akik a high-end színvonalat és minőséget szomjazzák?. Bizakodó kijelentés, kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle!

www.octogonaudio.hu

www.request.com

ISE 2013 ReQuest Audio Beast

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.