Immortals

Halhatatlanok

2011. december 3., szombat, 07:55

filmajánló HD trailer Immortals Halhatatlanok

A 300 című film némiképpen felpezsdítette az eposz-műfajú filmek világát, hozzá hasonlónak, ám több szempontból is kidolgozottabbnak ígérkezik az Immortals, azaz Halhatatlanok című produkció.

A Halhatatlanok című filmben egy kegyetlen természetű király, Hyperion (Rourke) vérszomjas hadseregével brutális mészárlásokat végez egész Görögország területén, hogy felkutasson egy halálos fegyvert, név szerint Epirus íját, mellyel elpusztíthatja az emberiséget, sőt, a sebezhetetlen harci eszközt felhasználva akár Olympus isteneivel is felveheti a harcot. Zeus isten kiválaszt egy halandót, a kőfaragóként ismert Theseust (Cavill), akinek szembe kell szállnia Hyperionnal és gonosz hadseregével, az emberiség sorsáért és az istenek óhajáért. Theseust személyes bosszú is vezérli, mivel Hyperion egyik támadása az édesanyja halálát okozta. Mikor hősünk találkozik Sybelline Orákulumával, Phadreával (Freida Pinto), a nőszemély látomásai alapján bebizonyosodik, hogy e fiatal férfi lesz a pusztítás legyőzésének kulcsa. Phadrea segítségével Theseus maga köré toboroz egy bajtársakból álló kisebb csapatot, velük együtt indul a sorsdöntő háborúba.

Tarsem Singh látványtervező (?A sejt?, ?Zuhanás?) és Gianni Nunnari (?300?), Mark Canton (?300?) valamint Ryan Kavanaugh (?A Harcos?) producerek munkája egy epikus történet, mely leginkább az árulásról, bosszúról és sorsról szól ? megspékelve egy kiadós, mozi rendszereket maximálisan kihasználó képi (3D-ben is megnézhető), valamint hangi élménnyel.

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.