HIGH END SWISS 2012 kiállítás

2012. október 28., vasárnap, 16:10

High End High End Swiss High End Society High End 2012 high end kiállítás beszámoló kiállítás hangfal high end hangfal hifi erősítő CD lejátszó vinyl bakelit média lejátszó mediaplayer

Idén ötödik alkalommal rendezték meg a HIGH END SWISS kiállítást a Mövenpick Hotel Zürich-Regensdorf szobáiban és termeiben. Svájc csodaszép és gazdag ország, a felhozatal ezzel arányosan káprázatos volt.

54 kiállító, 2400 négyzetméteren, 200 különböző márkát vonultatott fel. Köztük a világ legnevesebbjei mellett számos helyi gyártmány is felbukkant. Szerencsére elegendő idő állt rendelkezésünkre hallgatózni, ámulni és bámulni. Az általunk legérdekesebbnek tartott termékekből, összeállításokból gyűjtöttünk össze egy csokorra valót.

HIGH END SWISS kiállítás AcousticalBeauty

Ami a legnagyobb meglepetést, sőt döbbenetet okozta, annak neve AcousticalBeauty. A kinézetétől kerekedett a szemünk, a hangjától leesett az állunk. A Symphonic Line elektronikákat O2A kábelekkel csatlakoztatták a hangkeltő szerkezetekhez.

HIGH END SWISS kiállítás Tannoy Definition és Colotube

A kellemes hangot és látványt ötvözték: svájci Colotube csöves erősítők és Tannoy Definition hangfalak.

HIGH END SWISS kiállítás Brodmann hangfal

A Brodmann Acoustic hangfalainak kivitele klasszikus hangszereket idéző, de egyben furcsa is, mert csak egy-két dómsugárzó néz szembe a hallgatókkal, az alacsonyabb frekvenciatartományokat szabadalmaztatott "Horn Resonator" és "Acoustic Sound Board" szólaltatják meg. Eláruljuk, nem is akármilyen színvonalon!

HIGH END SWISS kiállítás Vivid Audio G3 Giya hangfal

Lassan az fog kilógni a sorból, ami nem futurisztikus megjelenésű. Vivid Audio G3 GIYA hangfalakat nem fenyegeti ez a veszély, mert valóságos, egyedi művészi alkotások. Tervezésük során az akusztikai szempontokról sem feledkeztek meg, ezt igazolta a felcsendülő, a háttérkép témájához illő zene. A "padlóvázák" meghajtásáról Devialet erősítő gondoskodott.

HIGH END SWISS kiállítás Soulution elektronikák

A Soulution szintén hazai, svájci termék, sok rendszer alapjaiként találkoztunk velük, mindenhol bebizonyították, hogy érdemes volt azokat választani.

HIGH END SWISS kiállítás ProAc hangfal

ProAc K-6 nevű apróságai, Aesthetix lejátszóval és erősítővel, Isotek Super Titan áramkondicionálóval, Chord kábelekkel, valóságos rock koncert hangulatot varázsoltak a szobába, ami egy ekkora doboztól szép teljesítmény.

A CIKK MÉG NEM ÉRT VÉGET, KÉRLEK LAPOZZ!

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.