Futurisztikus lézerprojektort készített a SIM2

2016. szeptember 9., péntek, 08:55

SIM2 projektor vetítő házimozi lézerprojektor lézer projektor SIM2 projektor házimozi projektor SIM2 házimozi projektor SIM2 lézer projektor

Bizonyára sokan emlékeznek a SIM2 kristályüveg készülékházba bújtatott, elegáns küllemű DLP vetítőire. Nos, a dizájnbeli bűvészkedésbe egyre jobban belelendül az olasz cég: legújabb alkotásuk, az xTV minden nappali-barát projektorra rátesz még egy lapáttal.

SIM2 xTV projektorSIM2 xTV projektorSIM2 xTV projektorSIM2 xTV projektorSIM2 xTV projektorSIM2 xTV projektorSIM2 xTV projektorSIM2 xTV projektorSIM2 xTV projektorSIM2 xTV projektorSIM2 xTV

A sci-fi filmekbe illő, szögletes kristályüveg készülékházba bújtatott projektor felszínén aligha töri meg bármi is az összképet, a rögzítő elemeket mind elrejtették a felhasználó szeme elől. Nem mintha gyakran kéne nyitogatni a géptestet, mivel a fényforrásként szolgáló hibrid lézer kb. 20 000 órás élettartama a hagyományos izzólámpás projektorok 2500-3000 üzemóráját csaknem hétszeresen múlja felül. Az SIM2 xTV 2900 ANSI lumen fényerőt produkál 2D módban, és ha úgy adódik, természetesen 3D-s filmek is nézhetők rajta. 1080p felbontású képe 85-től 110 colos átlójú vászonra vetíthető, tehát ha a környezet és a fényviszonyok adottak, akkor akár 2,5 méteres nagyságban is elénk tárulhat az éppen lejátszott anyag.

SIM2 xTV projektor

Az igazi érdekesség viszont még hátravan, ugyanis az xTV nem csupán az olaszok első ultrarövid vetítőtávolságú lézeres, hanem beépíthető projektora is. Az állványra ill. médiapultra helyezhető verzión kívül rendelhető padlóba/bútorba/mennyezetbe süllyeszthető változat is, mely speciális beépítő dobozának köszönhetően stabil üzemállapotot nyújt, miközben láthatatlan marad, mivel idézőjeles tetőlapján (vagy padlólemezén, attól függően, hogy honnan nézzük, illetve hova telepítjük) szökik ki a fény. Ezzel a minimalista élettérre vágyó, modern ízlésű felhasználók szó szerint új síkra helyezhetik a házimozizást, és persze a gépzaj illetve a kábelek látványa is megszűnik.

SIM2 xTV projektor

A SIM2 xTV standard és beépíthető változata is megrendelhető a Házimozi Stúdiótól, kiknek bemutatótermében a cég egyéb, nappalikba és moziszobákba szánt projektorai is kipróbálhatók.

www.hazimozistudio.hu

www.sim2.it

SIM2 xTV projektor

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.