Friss Philips TV-k a szezonra

2014. november 12., szerda, 12:55

Philips TV UHD Ambilight LED TV LCD TV UHD TV 4K TV Philips TV Ambilight TV Android TV Philips 9100 Philips Ambilight TV Philips 4K TV

A Philips legújabb, felső kategóriás televízióin érzékelhető, hogy a cég továbbra is lépést tart az igényekkel. Az Android alapú operációs rendszer és az UHD felbontás mellett immár ők is kínálnak ívelt képmegjelenítőt, emellett a Spotify is beékelődött az alapszolgáltatások közé.

Aki az év hátralevő részében, a lehető legtöbb szolgáltatást nyújtó Philips TV-k közül csemegézne, annak a zászlóshajó 9100-as, valamint 8900-as és 7900-as széria lesz irányadó. Mindhárom szériában adott a 4K Ultra HD, azaz 3840x2160 pixeles felbontású kijelző, emellett a rajtuk futó, 4.2.2 verziójú Android operációs rendszer, alkalmazások tömkelegéhez enged hozzáférést. A televíziók 1,6 gigabájtos beépített háttértárára menthetjük a letöltött szoftvereket, de későbbiekben külső adathordozóval növelhetünk a kapacitáson. Jó hír lehet a hangminőségre szomjazók számára, hogy a 9100-as szériához alaptartozék, 50 W teljesítményű vezeték nélküli mélysugárzó is jár, emellett a televízióba épített, 2x15 W-nyi hangszórókészlet is jobban teljesít az átlagnál. A Philips védjegyének számító Ambilight technológia szó szerint tarkítja a szolgáltatások tárházát, ráadásul 4-irányú megvilágítást kapunk, tehát a LED-füzér által keltett fényjáték szemet pihentető hatása mellett, lebegő érzetet kölcsönöz a képmegjelenítőnek. A 8900-as széria ?csak? 3-irányú megvilágítást tartalmaz, viszont az e családba tartózó 55 col képátlójú modell a gyártó első ívelt képpaneles terméke.

Philips 8900 hajlított Android UHD TV

A Philips új televízióiról további termékinformációk találhatók a gyártó hivatalos honlapján, vagy az itthoni márkaboltokban.

www.philips.hu/tv

Philips 8900 hajlított Android UHD TV

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.