Escape Plan - Szupercella előzetes

Hazai bemutató: 2013. október 24

2013. szeptember 5., csütörtök, 06:35

szupercella escape plan ajánló filmajánló film előzetes HD trailer

Schwarzenegger szerint Stallone úgy üt, mint egy vegetáriánus. Legalábbis mikor a Szupercella előzetesében, az őstitánok között elcsattan néhány pofon, ilyen kommentekben sincs hiány.

Escape PlanAkciófilm rajongóknak aligha kell bemutatni e két színészt, akik az Expendables óta újra és újra felbukkannak közösen a filmvásznon. A Szupercella egy börtönbiztonsági rendszertervező/szakértő történetét mutatja be, aki valamilyen érthetetlen oknál fogva pont a saját maga által tervezett, extra-szökésbiztos börtönben köt ki. Az eleinte tanácstalan Ray Breslin (Sylvester Stallone - Rocky, Rambo, Oscar) nem adja fel, megpróbál utána járni, hogy ki miatt került rács mögé, eközben a rabok egyike, bizonyos Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger - Terminator, Két tűz között, Ragadozó) egyezséget köt vele. Maga a film, az előzetes alapján nem tűnik még annyira kiemelkedő munkának, sokkal inkább eszmei értékkel bír, a két öregedő, de láthatóan jó formában lévő akciósztárra tekintettel. Raprajongók számára apró örömhír lehet, hogy a képkockákon 50 Cent is feltűnik mellékszereplőként. 

Arról majd a film megtekintése után elmélkedjünk, miért kellett, illetve érdemes volt-e megváltoztatni, félremagyarítani az eredeti - Escape Plan - Szökésterv - címet. Ugyanis a szupercella egy meteorológiai jelenség, az emberek többsége kapásból arra asszociál, nem pedig börtönre.

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.