A Sharp legújabb 3D LED TV-je a nappali ékköve lehet

2013. május 22., szerda, 16:45

Sharp Sharp LCD TV LCD TV LED TV 3D TV Sharp Quattron LE875

A Sharp bemutatta új csúcsmodelljét, a 80 colos, LED háttérvilágítású AQUOS Quattron 3D LC-80LE857E LCD TV-jét.

A vetítővászon méretű, 203 centiméteres (80 colos) képátlóval rendelkező Sharp AQUOS Quattron 3D LED LC-80LE857E a Sharp legújabb TV-kínálatának csúcsmodellje. Az olyan új technológiáknak köszönhetően, mint a harmadik generációs Quattron, az Active Motion 800, a LED háttérvilágítás és a Clear Picture processzor, az új Sharp LCD TV páratlan képminőséggel rendelkezik mind a méretet, mind az élességet tekintve. Nem utolsó sorban, kiváló energetikai jellemzőkkel is büszkélkedhet, hiszen A+ besorolással rendelkezik.

Az impresszív méretű, 80 colos képernyőnek köszönhetően a Sharp AQUOS Quattron 3D LC-80LE857E majdnem életnagyságú képeket és valósághű élményt nyújt, a nappaliból stadiont, színházat vagy arénát varázsolva. A harmadik generációs, négyszínű Quattron technológiával, al-pixel vezérléssel és Clear Picture processzorral rendelkező új Sharp TV kiváló 2D-s és 3D-s képminőséget nyújt élethű színmegjelenítéssel. Emellett az ActiveMotion 800-ban alkalmazott technológia csökkenti a gyorsan mozgó tárgyak elmosódását és javítja a kép élességét is. Az új TV PVR funkciója lehetővé teszi, hogy a műsorokat a televízió USB csatlakozóján keresztül egy külső meghajtóra rögzítsük, sőt, a beépített médialejátszó DivX és egyéb filmfájlokkal is megbirkózik. Az új modell rendelkezik az összes jelenleg elérhető digitális tunerrel.

Az LC-80LE857E modell bevezetésével a Sharp bővíti nagyképernyős televízió kínálatát. Az LE857E sorozat új modelljei között 60 és 70 col képátlójú TV-k is találhatók. Valamennyien keskeny alumínium kerettel rendelkeznek, ami rendkívül modern hatást eredményez és ennek köszönhetően megjelenésük a nappali igazi gyöngyszemévé teszi őket.

Sharp LC-80LE857E 3D Quattron LED TV

A Sharp AQUOS Quattron 3D LED LC-80LE857E nemcsak kivételes mérete és képminősége, hanem továbbfejlesztett funkciói miatt is vonzó választási lehetőséget jelenthet a potenciális vásárlók számára, mert azok igazi multimédiás központtá teszik a TV-t. A nyílt forráskódú webböngészővel ellátott új AQUOS NET platformnak köszönhetően a nézők korlátlan internet-hozzáféréssel rendelkezhetnek, valamint számos különböző alkalmazást érhetnek el. A kétmagos processzor segítségével pedig a készülék működtetése határozottan egyszerűbb és gyorsabb. További érdekes jellemzője az új Sharp AQUOS Quattron 3D LED TV-nek, hogy a megfelelő Androidos vagy iOS alkalmazás segítségével akár okostelefonról, vagy táblagépről is vezérelhető.

Az LE857E sorozat emellett támogatja a HbbTV Hybrid TV-t, ami a DVB-T alapú digitális földfelszíni televíziózást ötvözi az internetes adatátvitellel.

A Sharp AQUOS Quattron 3D LED LE857 modell rendelkezik az ún. Wallpaper, azaz tapéta funkcióval, mely lehetővé teszi, hogy folyamatos állóképeket jelenítsünk meg a televízió képernyőjén. Ezáltal a kikapcsolt készülék nem csak egy fekete folt a falon, hanem megjeleníti az általunk kiválasztott képeket, legyenek azok grafikák, fényképek vagy akár kedvenc műalkotásaink reprodukciói. Ugyanakkor ez nem klasszikus "diavetítés" módot jelent, mivel a kép fényereje közel azonos az eredeti festményekével. Wallpaper módban a készülék teljesítményfelvétele 30-40 W - egy kisebb izzólámpáéval megegyező energiát fogyaszt, a fényerő pedig csak 30 cd. Egy ilyen finoman bemutatott kép kiváló kiegészítő dekoráció lehet bármilyen belső térben.

www.sharp.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.