High end vetítés a la Paris

2015. november 6., péntek, 06:15

DreamVision projektor házimozi 3D házimozi projektor 3D projektor LED projektor DreamVision projektor Home Movie high end projektor DreamVision házimozi projektor

Gondolták volna, hogy a franciák nem csak csigát főznek, konyakot és sajtot érlelnek, divatot diktálnak, hanem high end projektorokat is készítenek? Bizony, ráadásul utóbbiról már mi, magyarok is meggyőződhetünk, ugyanis a Home Movie jóvoltából újra elérhetővé váltak hazánkban a DreamVision házimozi projektorai.

DreamVision Siglos házimozi projektorDreamVision Siglos házimozi projektorDreamVision Siglos 2 házimozi projektorDreamVision Siglos 3 házimozi projektorDreamVision Siglos 3 házimozi projektorDreamVision házimozi projektor THEATRE System 2,35:1 előtétlencsévelDreamVision BEST 3D passive passzív 3D projektorDreamVision passzív 3D projektorDreamVision passzív 3D projektorDreamVision Dreamy Geek II LED projektorDreamVision Dreamy Geek II LED projektorDreamVision Dreamy Geek II LED projektorDreamVision Dreamy Geek II LED projektor hátlap

A DreamVision név 1996 óta létezik hivatalosan, Jean-Claudae Younes jóvoltából. Az említett úriember nagyon egyszerű céllal hozta létre a szigorúan csak projektorgyártásra fókuszáló márkanevet. Azért, hogy mások álmait projektorokkal valóra válthassa, és hogy magát az "álmot" középtől a felsőkategóriáig áthidalva, relatív megfizethető terméket nyújtson minden házimozi rajongó számára.

DreamVision Siglos 2 házimozi projektor

Napjaink DreamVision eszközein egyértelműen látszik, hogy nem az ipari vonalat követve akarnak megfelelni a "high end" besorolásnak, ennél fogva meglehetősen letisztult, áramvonalas és trendi színvilágú projektorok között válogathatunk már az induló modellektől. A cég termékeiben több olyan technikai adottság is megtalálható, amikkel jogosan megnyerheti mind a maximalisták, mind a színvonalas felhasználói élményt igénylők elismerését. Hogy mit értünk ez alatt? Példának okáért, egyik legnépszerűbb felsőkategóriás vetítőjük, a Siglos 2 (mely nem utolsósorban THX minősítésnek megfelelő 3D kép vetítésére is alkalmas) 4K UHD felskálázással és natív képmegjelenítéssel büszkélkedhet. Mindkét HDMI bemenetén fogad 24/50/60 Hz-es képjelet, ugyanakkor egy "Clear Motion Drive" névre keresztelt képkocka interpolációnak köszönhetően egészen folyamatos képi élményt is tud produkálni. Tovább maradva kicsit a Siglos 2-nél, említést érdemelnek a felhasználó számára is könnyen elérhető színprofilok, melyekből 7 gyári, 8 pedig egyedileg beállítható.

DreamVision házimozi projektor THEATRE System 2,35:1 előtétlencsével

További érdekesség, hogy a projektor megvásárolható "THEATRE System" csomaggal is, amely 2,35:1 vetítéshez szükséges előtétlencsét tartalmaz. A virtuális térmélység megszállottjainak jó hír lehet, hogy a Siglos projektorok opcionálisan megvehető B.E.S.T. (Bi-level Efficiency Stereo Transmitter) 3D passive elnevezésű kit segítségével átalakíthatóak passzív 3D rendszerűvé. Ennek köszönhetően, az aktív megoldáshoz viszonyítva nagyobb fényerő mellett, abszolút villódzásmentes és elméletileg pihentetőbb képi élményben lehet részünk.

DreamVision passzív 3D projektor

Az előbb leírtakhoz képest talán erős mellékvágánynak tűnik, de mindenképp említést érdemel a tetszés szerint akár fotós állványra is rögzíthető Dreamy Geek II LED projektor. A meglepően pöttöm készülék a jövőbiztos otthoni képvetítés költséghatékony megtestesítője: 1000 eurós árcédulája mellé Android alapú operációs rendszer (ergo többek közt beépített YouTube és Facebook kliensek, játékok, böngésző), 3D támogatás és 30 000 órás LED élettartam párosul. LED projektorhoz képest magas 1200 ANSI Lumenes fényerejével még enyhén világosabb helyiségben sem fog csődöt mondani, miközben egy hagyományos LCD-tévé megjelenítési felületét többszörösen felülmúlja, és kivitelét tekintve is sokkal hordozhatóbb.

DreamVision Dreamy Geek II LED projektor

Amennyiben olvasóink többet szeretnének megtudni a DreamVision Siglos 2 valamint Dreamy Geek 2 projektorairól, akkor érdemes visszalátogatniuk Projektor teszt rovatunkba, ugyanis mindkét típusról kimerítő cikk fog készülni a közeljövőben. Egyébiránt a Home Movie hifi és házimozi bemutatótermében már több DreamVision projektort is kipróbálhatnak, megvásárolhatnak az érdeklődők. A projektorok elérhetőségével és részletes specifikációival kapcsolatban érdemes böngészni a homemovie.hu weboldalt, további információkért pedig a forgalmazó munkatársainál lehet érdeklődni.

www.homemovie.hu

www.dreamvision.net

DreamVision Siglos 3 házimozi projektor

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.