Djabe & Steve Hackett - Carpet Crawlers bemutató

2023. december 12., kedd, 13:10

Djabe zeneajánló lemezajánló ajánló Audio Forum

A fúziós jazz világában kiemelt szerepű zenekar új kiadványa december 16-án, a budapesti Audio Forumban kerül bemutatásra. A demonstráció során többek között a legfrissebb a Carpet Crawlers c. albumot hallgathatják meg az érdeklődők.

Djabe & Steve Hackett - Carpet Crawlers bemutatóDjabe bemutató Audio ForumDjabe bemutató Audio ForumDjabe bemutató Audio Forum

A 4 zeneszámot tartalmazó vinyl kiadásán kívül a 6 zeneszámos mesterszalagot is le fogják játszani. Előbbi Denon-DP3000NE lemezjátszó, utóbbi studer magnó használatával szólal majd meg. A bemutató második felében térhatásban is átélhetik az érdeklődők az albumot, ehhez a (2024-től megvásárolható) Blu-ray és DVD-Audio kiadásokat fogják alkalmazni.

Djabe bemutató Audio Forum

A képen a korábbi, október 28-ai Djabe bemutató látható az Audio Forumban

Az egyórás, Égerházi Attila által vezetett bemutatók december 16-án (szombaton) 11 és 13 órakor fognak kezdődni, 12 és 14 órakor pedig a zenekar világszerte elismert többcsatornás műsoraiból összeállított demót lehet majd meghallgatni. A részvétel díjmentes, de a korlátozott létszámra való tekintettel előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a djabe@djabe.com címen lehetséges. További információkért a Facebook esemény leírásából lehet tájékozódni.

Djabe bemutató Audio Forum

Október 28-ai Djabe bemutató az Audio Forumban

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.