Bluesound kiegészítő mélyládákhoz

2017. augusztus 10., csütörtök, 05:10

Bluesound audio multiroom hangfal hangrendszer soundbar mélyláda wireless subwoofer vezetéknélküli mélyláda vezeték nélküli mélyláda

A Bluesound RT100 néven bocsátott forgalomba új kiegészítőt, amellyel bármely hangrendszerhez vezeték nélkül is csatlakoztatható aktív mélyláda.

Bluesound RT100Bluesound PULSE SOUNDBARBluesound PULSE SUB aktív mélyláda

Elsődlegesen a Bluesound PULSE SOUNDBAR, vagy bármely 2. generációs lejátszó rendszeréhez javasolja a gyártó az RT100 használatát azoknak, akik hagyományos, kábellel csatlakoztatható mélyládájukat szeretnék vezeték nélkülivé átalakítani. A parányi dobozka kialakítása és működése rendkívül egyszerű. Tartalmaz egy ki- és egy bemenetet, a küldő eszköz jelét pedig ideális viszonyok közt kb. 10 méteres hatókörben képes fogadni.

Bluesound PULSE SOUNDBAR

A Bluesound RT100 többféle variáció esetén is segítséget jelenthet. Amennyiben a fentebb említett soundbar rendszerekhez kívánunk más gyártótól származó aktív mélysugárzót illeszteni, egy ilyen dobozka elvégzi a feladatot (nincsen rá szükség, ha a PULSE SOUNDBAR mellé PULSE SUB mélyládát üzemelnénk be).

Bluesound PULSE SUB aktív mélyláda

Másfelől, ha Bluesound lejátszóhoz kívánunk egy PULSE SUB-ot vagy más gyártótól származó aktív mélynyomót illeszteni, akkor is számíthatunk a kis eszközre, igaz, utóbbi esetén kettőt kell belőle vásárolni. Előnyét bármilyen más, akár eltérő gyártótól származó sztereó rendszerbe téve is kamatoztathatjuk, ahol egyszerűen csak a mélyláda kábelmentesítése a kívánság.

A Bluesound RT100 fekete és fehér színben, kb. 80 000 forintos áron már itthon is megvásárolható.

www.aida-audio.hu

www.bluesound.com

 

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.